Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 17 juli 2014

FINA TJEJEN BÖRJAR BLI STOR

Nu har allvaret börjat för LG,s och hans travkompis stoföl som vuxit upp till en ettåring med mycket kraft och vilja. Dags med förberedande för inkörning av sulky.
Här är det tömkörning som gäller och allt går så bra, hon är väldigt lyhörd för signaler.....och tjejen som går framför henne är hörselskadad och kommunicerar med signaler och hon har "det" som man säger och det är få förunnat....

13 kommentarer :

Camilla sa...

Vad spännande! Hon är så fin!
Min pappa och brorsa är travtokiga och har haft andelar i travhästar och har ganska nyligen "investerat" i en ny unghäst.

moi sa...

Gulp, det där är ett jobb som jag absolut inte kan tänka mig!
Att vistas så nära en häst - både fram- och baktill!?!?!?
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Oh dessa underbara varelser :)
Så fin hon är, kul hon har börjat få träna sig lite för livets allvar.
Kramiz

Decdia sa...

Jösses, hon är ju ingen baby längre!
Glöm inte bort din bloggvän när ni håvar in miljoner på den hästen! :)

yvonne sa...

Så fin hon är ... Vår första häst var ett travsto som också var inriden.Hon var 7år när vi köpte henne och hon var till stor glädje för alla i familjen .Alla travhästar är mycket sysslade med så hon var inte rädd för något mer än när Per red bekom och härmade ett får,då hoppade hon till.....NU ska jag tippa ner i bingen och se på filmen på fyran tills jag somnar

yvonne sa...

Godmorgon! Bra med pekfingergymnastik. Det har du nytta av när du ska peta dej i näsan.. Ha en bra dag Morgonkram!

yvonne sa...

Varmt det är bara förnamnet!! Men vi ska inte klaga. Det är bara att göra som de gör i de varma länderna Siesta mitt på dagen och vakna till framåt kvällen då det är svalare.Så bra att du nu kan peta dej i näsan. :-) Kram!

yvonne sa...

Ska försöka se hela Poirot. Nattikram och pööösss

Mickis sa...

Vad fin hon är!
Inte dumt att kunna använda signaler som både en hörselskadad o hästen förstår :-)
Harmoni!

Ha en fin kväll!
Kram

yvonne sa...

Morn! jag sov så gott när du nattade mej ,Jag är så tacksam över att du inte smäller igen dörren efter dej. Ha en bra varm dag .. Kram!

Gittan sa...

Fin häst och så härligt med tjejen som kan känna så bra.
Ha en bra kväll, Kramen

yvonne sa...

Såg en sån hemsk deckare på ettan. Den var så hemsk att man inte kunde somna.Det kommer fortsättning på den.. Nattikram och Pööösss

yvonne sa...

Den filmen gick det inte att somna till.. Du får ta det så lugnt idag vännan! Kram!