Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 4 oktober 2012

FEMTIO NYANSER AV HONOM*

Trendboken och den erotiska romanen " Femtio nyanser av honom" skriven av EL James segertåg märks på flera sätt. Nu rapporteras en ökad försäljning av sexleksaker inspirerad av sexlekarna i boken.
Den boken talade Margot Wahlström sig varm om när hon var med hos Skavlan. Jag blev faktiskt nyfiken på den och beställde den från bokklubben. När jag var och handlade på Maxi i går så fanns den uppställd och väl synlig på ett bord vid bokavdelningen.
Jag har inte fått den än, men jag ska tala om vad jag tyckte sen när jag läst den,

                            

11 kommentarer :

Yvonne sa...

Du får tala om vad du tyckte om boken när du läst den.Nu säger jag natti natti. Och stoor kram och Pöös till dej vännen!

Gilla sa...

Jag brukar ju läsa mycket och har läst om den här boken. Det dröjer bara lite innan jag köper den, för jag har flera böcker jag ska läsa först.

Sv: Roligt om jag kunde ge dig tips om orkidén. Det händer att jag också får tips om ett eller annat och jag tycker det är bara trevlig. Tänk så mycket man får reda på och hum om, när man är ute på nätet.

Kram/Gilla och godnatt för idag,


Anonym sa...

Kväller,nä det blev inget Arlanda,inte så kul i det regn som kom,,vi var bara ute och åkte runt lite,sen käkade vi på Ikea,,men det blev en mysdag i alla fall..Haé Kram.

Majken sa...

Ska bli kul att höra om du och Margot Wallström tycker samma!
Kram

Siita sa...

God morgon. Fick sova till 6.15 då vaknade hon. Sen var hon så envis på katten att han sa ifrån, nu ligger hon o surar i sängen igen. Enda sättet att få tutten. Kram

Yvonne sa...

Godmorgon! Undrar hur din gubbe kommer att reagerar ,när du läser boken;-DMorgonkram!

Browneyedgirl sa...

Spännande att se vad du tyckte =) Lämnar en stor kram vännen <3 Och önskar du får en mysig fredag!

Anonym sa...

Morron! Önskar er en trevlig helg !

Diana sa...

Spännande! Sex and the City gjorde ju så att halva världens kvinnliga befolkning köpte en "rabbit" så varför skulle inte en bra bok kunna öka försäljningen... :)
God morgon!

Camilla sa...

Spännande att få höra vad du tycker om boken.
Kanske du också blir inspirerad ;)
Kram!

finafrun sa...

Det blir kul att höra vad du tyckte om den!