Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 18 december 2014

LIVLIG FANTASI**

Jag har alltid haft livlig fantasi,både på gott och på ont. Att fantisera ihop berättelser och skriva ner har jag alltid gillat, speciellt när jag var yngre. Jag läser ju mycket, och det kan verkligen späda på fantasin ordentligt.
Som nu tex, när jag håller på och läser Lars Kepplers "Stalker". Den är så spännande att man ska nog inte läsa den innan sängdags.
Jag gick ut till förrådet förut för att hämta in kött från frysen. Och naturligtvis så har den påse jag ska ha fastnat i trådkorgen så jag får stå böjd ner i frysen och försöka bända loss den.
Då får jag en bild i huvudet på den otäcka "stalkern" där han kommer med kniven.  Hastigt reser jag mig upp och smäller igen locket på frysen och skyndar ut därifrån.
Bilden lånad från Google..

Men så kommer jag på att köttet blev ju kvar och det skulle jag ju ha med mig.  Det är bara att intala mig själv att det bara är inbillning att nån står och tittar.....
Så jag går tillbaks och skyndar mig in  och den här gången lyckas jag fort få loss plastpåsen med köttet.
Tänk så fånigt det kan bli med livlig fantasi..**
Men som sagt boken är bra...

                                

6 kommentarer :

Gittan sa...

Ja det är ju lite jobbigt när man läst nåt otäckt, jag vet ibland när jag är i källaren och hämtar upp tvätten så får jag bråttom ibland om jag kommer på nåt jag läst eller hört.
Kram.

yvonne sa...

*L* Jag känner igen mej! Jag tycker inte om att gå ut när det är mörkt utan hundarna! Natti min vän ! Kram och Pööösss

Anonym sa...

Mors..Jag börjar nu få lite stuk på sushin,,sillen blir bra,,hjortronsåsen till laxen är toppen,,skinka nr 2 ska jag fixa i dag...
Jaha du,,det är väl det som kallas hjärnspöken,eller??
Haé Kram.

yvonne sa...

Godmorgon! Jag hade precis dragit täcket över mej när du kom ! Ha en bra dag! Morgonkram!

yvonne sa...

Min massör hade det jobbigt,att lösa upp alla muskler sen jag hade varit dålig.Idag städar jag (försiktigt:-D)Ha det så gott vännen! Kram!

Anonym sa...

Hej du,,jag känner en Isak 13 år..Nu har den lilla snö vi fått runnit bort,en klen blek sol lyser just nu,,+5,5..Haé Kram.