Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 3 december 2014

TYST I HUSET...

Ja det är så tyst, bara datorn som susar lite svagt. Hundarna sover gott, mannen i huset likaså. Jag gillar den här stunden på kvällen när allt har gått till vila och tystnaden har lagt sig som bomull mot öronen.
Eftermiddagen och kvällen har det varit full fart däremot. Först hämtade jag dottern efter gravidmassagen och vi åkte hem hit. Vi hade hunnit sitta och prata en stund  då kom Amanda,Ida och lille Alexander tillsammans med mamma. Sen var det inte så tyst längre. Men det är så roligt när dom kommer gullungarna.
Amanda har ju sålt från jultidningar och nu hade hon med sig det vi hade köpt.
Ja det blev en hel del pyssel och spelande och farmor ska såklart vara med, så dottern och svärdottern satt i soffan och pratade säkert en del om graviditet, och det som snart  förestår för dottern.
Som blivande mormor känns det som jag också går i väntans tider....

Farmors hjärtan♥♥♥

5 kommentarer :

Fenixmonas sa...

Här blir det fullt hus på lördag, det är så roligt när de kommer hem! Klart att det känns att vänta barnbarn! Kramiz

Anonym sa...

skönt o ha familjen runt omkring sig

Herr Nilssons Fru sa...

Oh visst är de mysigt när familjen kommer hem. Visst känns de som man själv väntar när barnbarn är på väg.
Spännande spännande.
Ja lite egentid, lite tysnad o bara själv, de är skönt ibland, framför allt när de närmaste ändå finns i huset. Sovande gubbe, sovande hundar...:)
Kramiz o ha en skön torsdag

Paula´s Blogg sa...

Här blir det fullt hus till julen :)
Just nu är vi bara 4 pers...
Hoppas att torsdagen blir bra!

Kram,kram

yvonne sa...

Klart att det känns spännande att bli mormor!! Du har ju fyra gulliga hjärtan nu!! ...................................Vi är en del som simmar lugnt och behagfullt efter ,de andra rusar in till duscharna. Bra så blir det ingen trängsel.. Kram!