Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 13 maj 2013

LITE NYTT ATT "BITA" I

Idag när jag kom hem straxt efter lunch och hade gått med hundarna, så kollade jag brevlådan,och där till min stora glädje låg det ett bokpaket.Perfekt,eftersom jag snart läst ut den bok jag håller på med**
Två författare som jag inte läst förut, så det blir spännande**
                                         
                                       
Spännande också med tävling hos bloggvännen Camilla, som passerat 100 000 besökare och vill fira det, kika in till henne och läs mer.Självklart är jag med ..

 Haa de.....♥                                              
                                 

11 kommentarer :

Yvonne sa...

Då har du något trevligt att " bita" i sommar.... Godnatt vännen ... Kram och pööss

Lisbeth sa...

Tack för ditt inderekta boktips. Såg först omslagen och blev eld och lågor. Sen googlade jag på titlarna och det är riktiga "Lisbeth" böcker.
Kram på dig

Mickis sa...

Vad kul med nya böcker :-)
Hoppas de är bra... Jag läste mycket förr men har läs paus nu... Har haft det länge... Men läste ngr böcker i somras :-)

Jag såg på Fb att hunden i din stad fångats in Pepino eller vad han hette och att han t.om lät sig klappas :-) hoppas han får det bra i nya fosterhemmet :-) En solskenshistoria...

Ha en godnatt!
Kram

Fenixmonas sa...

Alltid bra när bokpaketen dimper ner i lådan! Jag läser mycket så jag brukar fynda lite vid sidan om också...Kollar alltid böcker där sådana finns. Hinner inte lägga in speciella inlägg men har grattat henne! Igår hade jag elvatimmars arbetsdag...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Regnat i natt o bara +4.4 grader. Snart vinter igen. Kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!! Du får ha en bra dag! Ikväll får vi låta naglarna växa!! Morgonkram

Herr Nilssons Fru sa...

Böcker ja. Jag är tyvärr en sån där som inte läser böcker så ofta, av den enkla anledningen att jag inte kan sluta förren ja, slutet!! Måste var helt ledig o lugn när jag ska börja läsa för som sagt, då är de boken, allt annat är glömt.hihi.

Oh tävlingen hos Camilla är jag oxå med på - fattas bara.

kramiz

Yvonne ♥ sa...

Det var tur att det inte var för 2 veckor sen,då hade jag inte kunnat köra.Det är bara ishockey och sångtävling på TV ikväll! Ha det så bra vännen Kram!

syren sa...

Trevligt med nya böcker att läsa i.kram

Camilla sa...

Länkat-check :)
Två lotter är uppskrivna :)
Kram!

Diana sa...

Kul med ny läsning! Jag är på jakt efter nåt lagom avancerat att ha på nätterna. :)

Lycka till i tävlingen!