Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 20 maj 2013

SPÄNNANDE OCH SE OM DET BLIR NÅNTING..

Idag kom det ett brev med posten som innehöll två rätt stora kärnor. Det stod också att man skulle peta ner dom i jorden i en kruka och sätta en plastpåse med hål över, så det gjorde jag. Nu är det bara att vänta och se om det kommer upp nånting.
Mespila, kallas även Kinesiskt plommon...

Så tack Hebbe, jag ska sköta dom på bästa sätt..**


                                      

                                 

5 kommentarer :

Dehäreja sa...

Det ska bli spännande och intressant att följa utvecklingen av denna växt, för du kommer väl att hålla oss uppdaterade hoppas jag :)

Anonym sa...

Mors..Kul,,jag säger bara,Lycka till Kram.

Siita sa...

Hoppas du får tur med dom, jag kommer o provsmakar sedan. Kram

Yvonne ♥ sa...

Visst är han en klurig en! Det ska bli så intressant och se om det kommer att bli något! Kram!

Veiken sa...

Jättekul att du också fick några kärnor. Nu får vi se vem som har mest tur med dom. Mina står ute vid en vägg. Jag tror att Yvonne bor bra till för skörd. Nästan nere på kontinenten ju! :) Kramar