Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 21 augusti 2014

IRRITERANDE PGA DÅLIGT HUMÖR

Ibland är ju humöret på topp  och så kan det vara i botten, men sen kan det ligga på en nivå där man är på ett sånt där mitt emellan trist humör. Man har en dålig dag helt enkelt. Då kan man bli irriterad över småsaker som annars passerar förbi....
En sån dag har jag i dag, eller hade i alla fall. Nu har humöret blivit bättre.
Men när jag gick med hundarna tidigare på förmiddagen och var på väg hemåt så hörde jag en röst som talade hela tiden, så jag vände mig om och tittade. Det kan ju vara nån som vill påtala min uppmärksamhet, men det var det inte.
Utan det var en kvinna i den gyllene medelåldern propert klädd i byxdress och tingel tangel runt armar och hals,och hon talade i mobiltelefonen högt och ljudligt.
Jag kanske inte vill lyssna på hennes samtal som var väldigt privat egentligen och innehöll skvaller och andra "godbitar"...
Men hon brydde sig inte, och går man med hundar som stannar upp för att nosa och kissa så kommer man inte ifrån lika lätt heller.
Nu var jag på ett irriterande humör just då och hundarna kände att matte ville skynda på och då blev dom såklart nyfikna på den där människan som gick bakom oss och pratade och gestikulerade högt och lågt.
Då flög f-n i mig, och jag som inte brukar ge mina hundar en chans att hoppa upp på folk  slakade på kopplen så dom nådde fram till henne.
Peppe med sin storlek kan lätt skrämma dom som inte är hundvana, men han hoppar inte heller. Däremot lille Bamse hoppar och skuttar gärna om han får chansen.
Kvinnan blängde på mig och tyckte nog att jag hade två ouppfostrade hundar, så hon fann för gott att gå över till andra sidan.
Tack o lov, visserligen hördes hon fortfarande, men jag slapp ha henne i hasorna..**
Bild lånad från nätet,
Nu ska jag städa golven, sen kommer mitt humör vara strålande, speciellt när jag fått min latte också..
Ses....♥

11 kommentarer :

Anonym sa...

Hej du,,skönt att du nästan blev av med henne..
Aha jag som trodde att låten skulle vara känd med Alf Robertson,,Men det är en bra låt..Den heter "Månen över Uppland" på svenska..Haé Kram.

Decdia sa...

Haha!
Visst är det irriterande med såna personer som delar med sig av sitt liv inför alla. Det är hur ofta som helst som det händer mig på bussen. En tjej sa också till den hon talade med i telefonen "vänta ska jag bara se om det är nån jag känner på bussen" och började sen prata om sina senaste erövringar i sänghalmen...

Gittan sa...

Det var ju tur att ni fick över henne på andra sidan i alla fall, man vill ju inte höra allt. Jag tycker det är konstigt att folk vill att man ska höra allt....
men det finns folk till allt.
Kramar.

yvonne sa...

Jag blir också irriterad över när folk har dåligt mobilvett!!.........Det var tufft för dom i Leifs program1 Jag hoppas att alla klarar av stressen. Kram!

yvonne sa...

Godnatt vännen Sov så gott! Kram och pööösss

Mickis sa...

Hahaha Mita du är rolig du :-D
Konstigt att hundarna känner att man har bråttom.. Zingo blir långsam o bångstyrig om jag uppför mig stressat... Inte alls medgörlig..

Vissa dar är man grinig.. Så är det bara.. Men imorgon är em ny o bättre dag ;-)
Kram

Fenixmonas sa...

Gott att du blev av med henne...en del är helt gränslösa! Bra att ditt humör blev bättre och inte helt fördärvade din dag. Kramiz

Anonym sa...

jasså där ser man det bor en lite djävul i dig med :)

yvonne sa...

Godmorgon!Tack för att du viskade Jag sov så gott! Ha en bra dag! Morgonkram!

ansepanse sa...

:) nej, inte vill man ha någon gående bakom sig särskilt om man har vovvar med, mina två blir så otroligt nyfikna på vem det kan vara så de vill inte ens gå
Sv: jo, vi har fått en hel del regn, mer ska det tydligen bli också, vi är inom 2-klassvarning
kramar vännen

marilyn sa...

Håller fullständigt med dig! Jag som åker kommunalt till jobbet tycker att det är skitjobbigt att ofrivilligt avlyssna samtal som inte berör mig. Vissa är ju så högljudda så det finns inte. Tur att jag har mina hörlurar att plugga in. En gång hade jag glömt dom hemma och satt och lyssnade på en kvinna som berättade om sitt höga blodtryck, vilka mediciner hon tog för tillfället och sina andra sjukdomssymptom. Efter en stund sa hon till den som var i andra luren att hon ville sluta prata nu och att hon skulle berätta mer senare för att alla i bussen behövde minsann inte få reda på hennes sjukdomsbild ?????
Den hade vi ju redan fått ta del av helt ofrivilligt...Många människor är underliga!
Kram från Skånetösen i Malmö