Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 10 februari 2013

DET SÅ ROLIGT MED GLASÖGON

Ja inte att jag ser nåt skojigt med det,mer att det är tvunget att ha dom på näsan om man ska se och läsa eller   hålla på med småplock.
Barnbarnen Amanda och Ida var här i dag, pappa hade jouren och mamma var med en kompis som ska gifta sig till sommaren på en bröllopsmässa. Där fanns säkert mycket fint att se.
Jo i alla fall det här med glasögon, tänk att det kan vara så roligt. Amanda och Ida ville låna några av mina och leka att dom var fröknar,och roade dom sig med ett bra tag....*
Amanda har satt sina upp och ner, men det gick ju lika bra...'
När pappa kom och skulle hämta så fick även han ikläda sig glasögon...
Till flickornas förtjusning så tog han dubbelt, lika bra det..**
Nu har jag två däckade hundar som ligger här,speciellt Bamse som ska vara med hela tiden. Men jag ska ta en sväng med dom snart,och sen blir det att slappa i tv soffan med te och en god baguette..
Haa de.....♥


13 kommentarer :

Mickis sa...

Det är kul med glasögon, hattar & kläder som man kan spöka ut sig i :-) Hos barnen farmor finns det en stor väska med utklädningskläder, glasögon, halsband, hattar. Där har barnbarnen haft det riktigt roligt :-)

VVad bra att din son tog dubbla glasögon :-D

Kan tänka mig att Bamse blir trött när barnbarnen varit hos er, det är ju massor att hålla koll på :-)

Ha en mysig kväll!
Kram

moi sa...

Glasögon är möjligen roliga när man ska leka fröken eller professor. Annars är det ett nödvändigt ont, tycker jag.
Jag önskar dig en trevlig kväll i soffan med mat o dryck.
Kram

Hörni sa...

Klä ut sig är alltid roligt. I glasögon eller något annat. :)

fianathome sa...

Jag sätter glasögon på smånosarna. Ser alltid så roligt ut :)) Tur man har barnasinnet kvar.
Själv ser man ju inte så bra ut :P
Skönt med kvällsrutin, soffa och gofika. Här vart det hemlagade semlor - Tunga så man nästan inte kan resa sig efter att ha slukat två stycken.
Det sa va gött å leva...
Kramlikram
Fia

Susanne P sa...

Jo, jo....skratta kan man ju om man har två par glasögon på sig... Men det hade faktiskt jag innan jag insåg att jag behövde progressiva!!! Jag tror tom att jag bloggade om det. ;) ;)
När jag var liten var min högsta önskan att få glasögon och nu skulle jag ge ganska mycket för att slippa dem. Och tro det eller ej; det händer att jag sover i dem!!! ;) ;) ;)
Kram

Yvonne ♥ sa...

Sonen är lik dej.. Nu ska jag tippa ner i bingen. har TV på tills ögonen faller ihop... När du kommer så ta med dej säcken som står i hallen. Ja du vet ju vad som är i... Nattakram och Pööss!

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon ! Sjalen är exakt i mina färger. Det var ögonen som jag menade.Såg att du hade tagit säcken med dej!! Morgonkranm!

Siita sa...

God morgon. Så bra att dom roar sej med glasögonen. Det har alltid roat barnen, stora som små. Har något kort på Beccis när hon provar på mina. Kram

Camilla sa...

Hihihi...
vem behöver leksaker, liksom ;)
Kram!

farfar0hebbe sa...

Mors,,Ja säg vad som inte roar små barn,Moa plockar av mig mina så fort hon hinner...
Jo nog var jag lite seg i går morse,,gubben är inte van att festa halva natten..Men vi hade skitkul..
Här snöar det rätt skapligt nu..Haé Kram.

Husfrun sa...

Kommer ihåg att jag också tyckte om att leka med glasögon som liten :)
Kram.

Yvonne :-) sa...

Det är lätt att döma.Klart att det var de vackra ögonen jag menade. Kjell tyckte att det var skönt att slippa att ha flätor och rosetter på dagverksamheten Kram!

farfar0hebbe sa...

Ja det var en mysig kväll,,sen att dom lurade mig,det gjorde det ännu lite skojigare,gissa om man blev flat..det är ju rätt många dagar innan jag byter slutsiffra..Haé Kram.