Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 14 februari 2013

KÄRLEK ÄR......♥

När man har en liten vovve som följer i fotspåren och vill vara nära, då är det som gosigast......
När matte dammsuger så ligger Bamse bredvid dammsugaren, och gärna på sladden så det blir tvärstopp med jämna mellanrum..*L*..

13 kommentarer :

Melody Shih tzu sa...

Nog är det underbart med en liten hund som troget följer en vart man än går! Det är en alldeles speciell kärlek som gör livet så mycket rikare!
Kramar på Alla Hjärtansdag
från
Melodys matte

Mickis sa...

Visst är det mysig.. men det kan bli lite jobbigt oxå...
Det är ju härligt att han inte är rädd för dammsugaren. Det är det ju många hundar som är...

Ha en fin kväll!
Kram

Hörni sa...

Visst är det mysigt. Jag är så glad att få uppleva det. :)
Kram

Caroline sa...

När jag dammsuger går Jycken iväg. Men när jag kommer hem från nattpassen och ska sova, då kommer hon gärna för att krypa ned hon också.

Kram

Browneyedgirl sa...

Gose =) Mammas lilla Tepise vägrar vara nära dammsugaren och springer så långt bort han kan när den visar sig *hihi* Kram till er och ha en mysig fredag <3

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Så gosig Bamse ser ut där han ligger. man ser inte vad som är fram eller bak! Så bra att han inte är rädd för damsugaren...Jag är glad över att du kan smyga så bra,för jag sover när du kommer och ger nattakram.. Stor morgonkram!

Siita sa...

God morgon. Katten min är livrädd för dammsugaren. Vet inte hur han kan smita ifrån. Så gullig Bamse är, vad är fram o bak. Kramar

Diana sa...

Hihi, som ett litet barn! Åh vad jag saknar vovve ibland! (men inte sååå ofta nu på vintern, hehe) ;)

God morgon!

Äppelblom sa...

Nu har ju jag inte någon vovve, men en efterhängsen liten kisse som ska "springa" ivägen överallt, utom när dammsugaren kommer fram för då rymmer han fältet. Förra katten vi hade kunde vi dammsuga pälsen på och det gillade han skarpt. Vi såg riktigt hur han njöt.
Önskar dig en fin dag och kram!

Rigmor sa...

Han är inte dum den där Bamse...för när matte nu måste flytta på honom, så blir det ju lite extra uppmärksamhet och kel...
Ja du...det här med valp...vet inte om jag skrev det i min förra kommentar till dej...uppfödaren har en hane som hon fått tillbaka, som hon hade tänkt ha avelsrätt på, men som inte gick ihop med nya familjens tidigare hundar. Nu är jag lite rädd för omplaceringshundar, men den här är jag inte osäker på, men nu hör det till saken att matte redan fäst sej så vid honom...så nu skulle hon ta sej en funderare på om hon kanske skulle ha avelsrätt på honom, och vi får köpa honom. Jag har träffat honom, en supertrevlig social kille som är full av bus...Sen rekommenderade hon en kennel på Gotland, och när jag går in på deras hemsida så kommer de ev att få en kull, som är leveransklara just den veckan vi är på Gotland...så nu står jag i kö där. Så...det är som du säger, många turer innan man är i mål!!
Ska ta mej en titt på alla mina pelargoner idag, har DE tur så kan det bli omplantering...
Ha en skön fredag vännen!!
Kram kram

Husfrun sa...

Haha, sötgubben då :)
Kram.

Herr Nilssons Fru sa...

De e väl gott när man är mattesjuk:) min lilla här är också extra mattesjuk just nu för att lillprinsen är här och tar mattetid:)
Lillprinsen här älskar min dammsugare så nu har jag faktiskt gömt den medan han sover middag:) annas blir de bara dammsugare för hela slanten

Kramiz

Anonym sa...

Go Bamse,som försöker få närkontakt på alla vis..
Jag tar gärna lite gråväder i stället för snöväder,synd bara att graderna är på fel sida om nollan,,det blir så slaskigt..Haé Kram.