Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 23 februari 2013

JAG OCH MIN GRIS♥

Jag har alltid tyckt om grisar, och när jag var liten så hade jag en egen gris hos min morfar uppe i Norrland.Den följde mig som en hund,och jag hade en pinne som jag kliade den på ryggen med och då gottade han sig.
Vilken drömtillvaro för en gris att få strosa runt fritt och äta och böka..*

                                    

15 kommentarer :

Herr Nilssons Fru sa...

Oh vilket underbart kort ❤
En gris ja, men så valde du hund istället som vuxen - konstigt :)

Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Vilket fantastiskt foto!!! Ja det samlas fort en massa som ska till tippen.Thaikiosken är en av mina favoritställen.Ja filmen började seeegt,men den var bra mot slutet! Kramen!

Mickis sa...

Vilket FINT kort :-)
Så myyyysigt :-)

Ja grisarna som lever fritt har det säkert bra :-)

Ha en fin lördag!
Kram

Diana sa...

Vilken underbar bild! Grisar är söta men jag har inte upplevt dem så nära mig som du. Ja, förutom i magen då. *fniss*

moi sa...

Min morfar hade, för typ 100 år sedan, en tam get och en tam gris. Det var meningen att grisen skulle bli middag men det vägrade morfar. Så grisen blev bara större och större och större. Det är så jag minns grisar - gigantiska bestar. Åtminstone om man är 5-6 år.
Din bild är jättefin.
Kram

Rantamor sa...

Och vilken drömtillvaro för en liten flicka också att få ha en egen liten gris.
Underbart.

Tjingelingen från Rantamor.

Rigmor sa...

Men vilken underbar bild!! Sött så man smälter...och idag har det nästan varit smälta utomhus också!! Tänk så mycket det gör...
Nu har det inhandlats en transportbur till bilen, en biabädd (den kommer han förmodligen att tugga sönder...) plus en del annat nödvändigt till en tonårskille på fyra ben...Mannen i huset är nästan mer uppspelt och förväntansfull än jag, å det bådar ju gott.
I morgon ska vi till Hund&Kattkliniken i Kumla, Öppet Hus där. Lika bra att göra sej hemmastadd där på en gång...*skrattar*.
Ha en skön kväll vännen, snart ska jag bänka mej framför tv:n, äta godis och reta upp mej på alla dåliga låtar i Mello...
Kram kram

Yvonne ♥ sa...

Nu är det dags att kasta sig i bingen!! natti min vän och sov så gott!! Nattakram och Pööss

Hörni sa...

Men så sött att ha en egen gris, vilken underbar bild! :)

Siita sa...

God morgon. En egen gris, det drömde jag om oxå. Hos morfar fanns en svinstia, där var jag ofta. När vi en gång skulle åka hem med tåget så hade mor satt på mej rena kläder. När taxin kom o skulle köra oss till stationen så var fanns jag. Jo då inne hos grisarna. Kram

Anonym sa...

kul inte många som har haft det :)Vissa påstår sig iof att de har svin hemma men det kanske inte är samam sak :)

Yvonne ♥ sa...

Goförmiddag! Idag har jag sovot lite längre.Det konstiga är att jag är fortfarande trött!! Vi såg samma film igår. Jag var så trött att jag inte hade gjort nattamat till dej! Förlåt!!! ha en bra dag! Kram!

Browneyedgirl sa...

Vilket härligt kort =)
Inte alla som haft en gris.
Ha en toppen fin söndag vännen.
Kramen <3

Fenixmonas sa...

Vilken härlig bild! En riktig "Griseknoen" hade du ju! Grisar är precis som hundar, så mysiga, tillgivna o läraktiga! kramiz

Sussi sa...

Så skulle alla grisar ha det :)
Men tyvärr är det inte så..

Sv. Vi brukar bestämma när det är lek eller inte men Spike är ung och envis, han provar att få igång oss när han tycker det är tråkigt.

Kramisar