Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 26 augusti 2013

NYA HÖSTGARDINER

Nu har jag hittat höstgardiner till köket, mina gamla börjar se lite urtvättade ut. Jag "klickade" hem dom från nätet och nu ligger dom här,men jag har inte satt upp dom än. Fönstren lär väl putsas först..**
Men så här ser dom....

Panellängderna är lite för långa så jag får sy upp dom, och färgen är mycket mustigare i verkligheten,underbara bilder på olika äpplen och namnen på dom står också. En ripslöpare till köksbordet köpte jag också.
Men just nu känns det inte som höst. Idag har det varit riktig sommarvärme,sol och blå himmel,och det verkar fortsätta några dagar till...härligt.
Haa de....♥

9 kommentarer :

yvonne sa...

Härliga gardiner Såna skulle jag också vilja ha!! ... Nu ska jag tippa så..... nattikram och Nattipööss!

Fenixmonas sa...

Härligt fina höstgardiner! Jag tvättade o putsade alla fönster i söndags men har inte satt upp nya gardiner. Det får vänta ett tag. Kramiz

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

De kommer att passa bra! :)

Browneyedgirl sa...

Kommer passa perfekt =)
Spännande att kanske få se dom uppe. Hoppas du mår fint vännen <3
Kramen

Anonym sa...

de såg lite små ut :)

yvonne sa...

Morn på dej! Hann du läsa något innan du somnade??? ha en bra dag! Morgonkram!

åse sa...

Så fina ! Än har vi även här i södra sverige lite sommar kvar känns det som, även om luften är förändrad lite klarar men dagarna bjuder oss på sköna sommargrader och de njuter och tackar vi för.

Kram och ha en fin tisdag.

Nett sa...

Vad fina de är, de andas höst, med äpplen och mys i mörkret :) Själv satte jag upp nya gardiner med i kök och v-rum i helgen, virkade då ;) Kommer mer om dem nån dag här framöver. Ha en fin Tisdag. Kram

Mickis sa...

Riktigt fint väder har vi haft över en vecka nu :-)
Hoppas det håller i sig :-)

Vilka fina gardiner.. Höstfina.. Men ja fönstren borde ju putsa sig först... tror du att din gubbe tar det om du väntar tillräckligt länge...?

Ha en godnatt!
Kram