Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

fredag 23 augusti 2013

NYTT BOKPAKET, OCH PARAPLY*

Igår kom bokpaketet som jag beställt, och brevbäraren hade lyckats pressa ner det i brevlådan så jag fick knappt upp det sen. Det var två böcker och ett paraply i det så det var en modell större än det brukar vara.
Oftast så får man ju hämta på posten om det är lite för stort,men det beror helt på brevbäraren,i bland ringer dom på dörren och levererar..toppen..
Två härliga nya böcker, nånting att njuta av snart. Paraplyet fick man med som bonus,och det tackar man inte nej till.
På eftermiddagen kommer Amanda och sover över tills i morgon. Egentligen skulle dom vara hos mormor och morfar den här gången hon och Ida. Men Amanda ska på kalas i morgon och eftersom mormor o morfar bor en bit utanför stan så blir enklare så här. Sen skjutsar vi ut henne på eftermiddagen i morgon efter kalaset. Mamma och pappa har lite annat pyssel under helgen, eget firande och sen är det kompis bröllop.
Strålande sensommarväder är det, en lite kylig morgon med bara 6 plusgrader men solen värmer skönt sen.
Haaa de.....♥

13 kommentarer :

ansepanse sa...

vad roligt att Amanda ska sova över :)
spännande med nya böcker
kramar

Anonym sa...

Hej Då blir det Snooz med goa Amanda.
Ja jag tror att mamma var helnöjd,att det blev en ljus fin stund i kyrkan.Sen är det väl tack vare henne att vi är dom vi är,och att vi alla har en enastående sammanhållning..Haé Kram.

Anonym sa...

Tackar,,den likheten ser inte jag,,men jag hör ju att alla säger att vi är rätt så lika..Haé Kram.

Siita sa...

Trevligt att få ha Amanda hos er ett tag. Här ute på altanen är så varmt att jag går in till datorn o kyler av mej. Kram

Diana sa...

Snäll brevbärare!
Kul med bokklubb, jag kan tänka mig att man kanske testar böcker som man vanligtvis inte skulle läsa annars. Jag är ju väldigt sån att böcker ska handla om en viss grej och gärna se ut på ett speciellt sätt med...

Anonym sa...

Trevlig helg

moi sa...

Jag väntar också på ett bokpaket, men är ganska säker på att jag får hämta det hos pizza-nissen...
Vilken häftig gunga, en sån har jag aldrig sett förut!
Kram o trevlig fredagkväll!

Villa Freja sa...

Kul med nya böcker. Och ett paraply hade jag verkligen behövt. Hur det nu kommer sig har vi lyckats tappa bort alla våra. Kram.

yvonne sa...

Du har mycket läsning framför dej.. Kul gunga!!!Sjukvården idag blir krångligare och krångligar Man måste vara bra frisk för att vara sjuk!!! Natti min vän och sov så gott!! Kram och Pööss!

Fenixmonas sa...

Jag fick akut inköpa ett par böcker igår, bl.a. en av Kepler...Vi har en bokoutlett så böckerna kostade 39:- och 49:- så det är bra priser. Kramiz

Camilla sa...

Då får du berätta för oss sedan vad du tyckte om böckerna.
Vad roligt med övernattningsbesök :)
Kram!

yvonne sa...

God morgon! Klarade du av att flytta kroppen till sängen?? Så att du inte somnade på golvet!!! Ha en bra dag! Kram !

ansepanse sa...

Sv: kommer inom och önskar dig en fin lördag
kramar vännen