Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 20 maj 2014

EN ÄLSKAD GRIS

Det har Bamse, han älskar verkligen sin rosa gris som nöffar och böffar..*** han springer runt med den och leker och har jätteskoj. Tålig är den också, trots alla dragkamper och bitande,
Jag bedåras och njuter av mina vackra Orkidéer som blommar för fullt nu....
Den här bilden tog jag igår, det kom några regnskurar, det syns på fönstret, men framåt eftermiddagen klarnade det upp igen.
Ingen sol än i dag men den ska komma säger dom som bör veta vad dom talar om..SMHI...
Igår tog jag bort läderstövlarna och även två täckjackor som satt kvar i hallgarderoben. Rensade ur min garderob och plockade fram tunnare sommarkläder, så nu får banne mig  värmen stanna**
LG,s garderob ska jag ta i dag, men den går fort och inget som ska rensas bort heller...
Bild från Google....
Walk in closet som är så populärt....
Nu börjar solen kika fram, härligt**
Ses..♥

                   Big Hug

11 kommentarer :

yvonne sa...

Oj!!! din orkideè har fler blommor än min! ....Solen är här och vi har slumrat till i solstolarna. Ska göra fika nu och bjuda gubben på! Kram!

Dehäreja sa...

Just en sådan rosa gris med ett ganska doft/lågt "pipljud" har lilla bubbens bästa hundkompis och hon ÄLSKAR den, precis som Bamse! Kul när man hittar något som våra raringar gillar!
Himla grann Orkidé du har :)

Kram!

Decdia sa...

Jag kan sakna klädkammare, de bygger inte såna längre när de bygger nya lägenheter.
Här är det toppenväder idag!

yvonne sa...

Nu tippar jag ner i bingen! Du har väl somnat på soffan som vanligt! Nattikram och stor Pööösss

Rigmor sa...

Det är ju kul att det finns de som kan ha kvar sina leksaker mer än första dagen...Här har vi förbrukat det mesta, och en liknande gris slaktade vi ganska omgående...eller inte vi, utan Zambo.
Oj vad dina orkidéer blommar!! Här är det bara den för 25:- från Blomsterlandet som bjuder på nån blomprakt. Så det är inte alltid man får det man betalar för...
Lite kvavt idag, och jag känner mej hängig, ont i kroppen och i halsen...bådar inte gott!! Får kurera mig efter bästa förmåga, ska ha barnbarnen i helgen.
Ha det så gott!!
Kram kram

Mickis sa...

Kul att han gillar sin leksak -)
Zingoleker helst med sin boll som piper. Han älskar att leka. Varje dag efyter maten är det lekstund :-)

Ha en fin kväll!
Kram 💜

Fenixmonas sa...

Underbart vacker bild på dina orkidéer! Nja, SMHI vet inte alltid vad de talar om, men den här gången blev det rätt! Underbart väder här denna morgon! Kramiz

yvonne sa...

Godmorgon! Hur jag visste?? Jag känner dej och mej! Såg inte Maria Wern! Morgonkram!

gittan sa...

Godmorgon min vän, vilken fin orkide" jag har haft sån ett par gånger men vi kommer inte överens dom är ju så fina men bladen bara skrumpnar, kanske för mycket vatten, eller för torr luft i lägenheten. Och bamse är det fart på ser jag, får Peppe låna den ? men han kanske inte är så intresserad av att leka så mycket ? Här är det sol och blå himmel i dag, ha en bra dag. Stora kramen.

Camilla sa...

Wow vilken orkidé!
Idag har vi sol :)
Och tänk dig...nästa vecka då har vi rund 30 grader..Gubben och jag åker ju till Turkiet då :)
Kram!

Hörni sa...

Mysigt att ha en griskompis att leka med. Elsa är inte intresserad av prylar på det viset. Går det inte att äta är det inget att ha. ;)