Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 17 maj 2014

MAN LIGGER VERKLIGEN LÅGT

Såna här dagar när sommaren är på G- då blir det helt plötsligt mycket som ska göras, och tid för blogg och data det kommer långt ner på att göra listan..**
Strålande fint väder har det varit i dag, man kan gå i linne och shorts, och tänk att i måndags regnade det och var kallt...det ändrar sig fort.
Vi har hunnit med mycket i dag och ändå har vi haft fika besök av Martin och pappa. Det är härligt med barn, dom älskar att hjälpa till, men tid för lek o bus också...

                     
Verandan har städats och LG förbereder för ommålning av verandan på utsidan.Det behövs verkligen.
Och äppelträdet, vårat underbara, det blommar helt magiskt i år....♥
    Mycket bin o humlor surrar bland alla blommorna,vilket betyder att det förmodligen blir mycket frukt till hösten.....*
Ha det gott alla♥

                gallery_1477.gif

11 kommentarer :

yvonne sa...

Sprutade han vatten på dej???
Det blir mer att syssla med när det är vackert väder. Men jag har tagit det lugnt idag!
Nattikram och pööösss

Dehäreja sa...

En liten dusch av den där lilla sötnosen med nå't lurt i blicken, kanske passade alldeles utmärkt i värmen!? Med småbarn runtomkring sig blir det aldrig tråkigt, eller hur ;)

Natti natti!

Maria sa...

Ja du en vattenslang i en litens hand, då e de bäst å springa. Vårat äppelträd här hemma är så överfyllt av blommor, fint som bare den. Vilket kalas farfar fick, hur mysigt som helst.
Ha en finfin söndag/kramizar

Henrik Olsson sa...

Ja, lågt ligger man allt - och det märks generellt att folk hellre är ute i det fina vädret än inne! :)

fianathome sa...

Precis så är det ju. mest aktiva tiden är ju nu. Vilket fantastiskt träd ni har. WOW!!
Ha det så bra. Idag är det en tuff dag för oss. vi har till slut fattat en beslut som är skitjobbigt. Givetvis handlar det om hundarna...
kram
Fia

yvonne sa...

Har varit ute med "töserna" .Det är mulet nu men jag njöt så av den friska luften och av alla fåglarna som sjöng för oss när vi var ute. Har ätit min havregröt .Nu ska jag sätta på kaffet och sätta mej i " kuvösen". Ha en bra dag morgonkram!

Mickis sa...

Vilket fantastiskt äppleträd :-)
Vilket väder vi fått ☀
Var ute m Zingo kl.9 & det var helt underbart ☀

Ha en fin dag!
Kram 💜

gittan sa...

Hej, så söt han är lille Martin och vatten är ju alltid kul. Vilka fina bilder och vilket träd ni har. I dag är det lite sämre väder här men solen kommer nog igen får vi hoppas. Ni har lite jobb med att måla med ser jag men det blir ju fint när det är klart. Kramar.

Anonym sa...

Ja tänk vad lite sol och värme,kan lyfta humöret till nya höjder,,Han ser lite pilimarisk ut Martin,hoppas du hann undan vattenstrålen,,eller vadå,,hoppas inte,blir kuligare då..
Ja då går du i väntans tider nu då,snart så kikar det fram en liten Mespila i krukan..Haé Kram

yvonne sa...

Vi har en härlig tid nu! Kram!

Rigmor sa...

Ja men vilken helg vi fick!! På gränsen till kvavt...åtminstone om man jobbat och helst inte skulle öppna något fönster...Och inte har man väl så mycket tid över för bloggandet när det dels är sommarväder och sen har finbesök...så jag har förståelse!!
Ha det så gott vännen, och tro det eller ej...det regnar...suck.
Kram kram