Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 24 maj 2014

SURRANDE LÄGE OCH MÅLNING

Sonen Stefan var här med Martin i dag, och då frågade han mig varför inte jag hjälpte till att måla verandan. Han vet att jag gillar och måla.
Aldrig i livet sa jag, att jag ställer mig på stege eller ställningen och sen kommer det en eller flera getingar och surrar runt mig. Garanterat att jag skulle trilla ner med mitt hysteriska viftande. För jag är livrädd för getingar..**
Men LG han bryr sig inte, och jag blir alldeles kallsvettig när jag ser hur dom far ovanför hans huvud....
För det är mycket getingar nu likaväl som fästingar, fy fasen,sommarens gissel verkligen.
Ja Martin har varit här ett par timmar i dag, och det första han gör det är att plocka fram alla bilarna. Han älskar att leka med bilar, och nu sitter han ute med dom när det är så fint väder...
Precis när dom hade åkt hem så började det åska och några regnskurar drog förbi, men så mycket blev det inte så vi kanske hade tur. Det har ju varit rejält på en del håll har man hört.
Inte blev det nån skönare luft för det, fortfarande klibbigt och varmt, speciellt inomhus.
Men nu kan vi snart dra igång grillen och ta kväll,
Haa de...♥

             Good evening my friend  Images

12 kommentarer :

yvonne sa...

Jag sprejar bara på benen (mina med)när jag går ut med dom.Inte hela kroppen. Kram!

yvonne sa...

Nu har jag försökt att se en film,men somnat flera gånger så nu ger jag upp. Jag viker ner mej i sängen.. Natti natii Kram och Pööss!

Dehäreja sa...

Måla verandan går väl an även för oss kvinnor, men i så fall bara utan att envisa getingar flyger och far runt kroppen på en, eller hur? Du passade såklart på att leka lite med Martin och hans/dina bilar istället?! Mycket roligare och säkrare sysselsättning ;)

fianathome sa...

Avskyr mygg, avskyr getingar och avskyr fästingar...tror det är det under sommaren som man ogillar mest. Blärk.
Hoppas maten smakade gott under månen :)
kram
Fia

Fenixmonas sa...

Tror inte jag sett några getingar här ännu, men fästingar har jag plockat på Cesare. Förstår inte vad dessa fästingar gör för nytta i vår natur...Kramiz

yvonne sa...

Goförmiddag Sol och 25,5+ Ha en bra dag! Kram!

moi sa...

Jag har satt upp en hel del sk getingfällor i kolonin.
Det gillas inte av alla eftersom de tror att frukterna blir färre då. Men det struntar jag i!
Jag klarar mig utan både rekordskörd av äpple och ilskna :)
Kram

Rigmor sa...

Men Mors Dag bjuder på ett förträffligt väder, åtminstone här!! Alldeles lagom varmt (än så länge...) och sol, det har väl vi gjort oss förtjänta utav??
Nä du, jag håller med dej, det där med höga stegar och målande, det får allt någon annan sköta. Här behöver det också målas, både lite här och där. Och det som ligger högt, och är "där", det får mannen i huset sköta om...
Ha nu en riktigt skön Mors Dag!!
Kram kram

Maria sa...

Jag ogillar också getingar Kajsa blir alldeles hysterisk, hugger efter dom. Tyvärr måste dom väl finnas likaså humlor. Tur man har ett litet förråd med leksaker när barnbarnen kommer. Du får ha en fin dag, jag ska åka till lilla mor.
Kramizar

ansepanse sa...

då hade ni en betydligt varmare dag igår än vi hade här
kramar

Carina Sjölund sa...

Huja för getingar :(
I höstas när jag plockade svartvinbär, då var det en hel arme i busken.
Här hade vi riktigt regn å åskväder i går. Men visst är det lite små mysigt oxå :)
Kramen vännen♥

Gittan sa...

Godmorron.
Det låter som en härlig helg ni haft och det är nog lika bra att du håller dig på backen, för getingar är inga trevliga varelser. Ha en bra måndag på dig och stora kramen.