Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 29 december 2012

TOMHÄNT FRÅN IKEA??

Går man ut tomhänt från Ikea? Inte ofta det händer, det måste vara i sällsynta fall..
Igår åkte jag ut till Mariebergs köpcentrum,jag hade tänkt köpa ett presentkort till sonhustrun,Amanda o Idas mamma som fyller år i morgon. Men herregud, det var överfullt med bilar på hela stora parkeringen och kö in. Aldrig att jag skulle köra in i den kön och stå och vänta. Jag chansade och åkte bort till Ikea istället.Där var det också mycket bilar men det fanns ändå lite lediga platser kvar. Jag vet ju att Fia gillar och handla saker där,så det fick bli ett presentkort där i stället.
Då undrar jag, tror ni att jag kom ut tomhänt därifrån? Ingen svår gissning egentligen, jag gillar ju att shoppa..**
Som ni ser så köpte jag inga skrymmande saker,utan mest småkrafs som man ändå "behöver"..
Kastrullen kokade jag förövrigt risgrynsgröt i i går kväll, gott till frukosten**

 Idag är dottern med sambo på väg upp till stugan i norr för att fira nyår. Dom åker kustvägen upp och jag har fått rapport om att det är kraftigt snöfall. Herregud vad man får oroa sig innan man vet att det gått bra.
Haa de....♥

                       

25 kommentarer :

syren sa...

Tomhänt går man inte ifrån IKEA precis.Du hittade lite ser jag,alltid bra att ge presentkort så kan man köpa det man vill ha!kram
Gott Nytt 2013!

Yvonne ♥ sa...

*L* Ha ha Mita komma tomhänt ut från en butik???!!! Sällan tänkte jag!! Och rätt hade jag... :-D Inte ens jag kommer tomhänt ut från IKEA...Bella vågar jag inte riktigt släppa lös,vågar inte lita helt på henne än,Jag jobbar på det.Ska gå ut med henne själv och släppa lös henne.Ha en bra kväll Kram!

Siita sa...

Hej. Jo då det händer att jag går tomhänt ut ur IKEA. Oftast är jag med Ellinor o då handlar hon. Jag kör bilen. Nu dröjer det väl inte förens det regnar noll här nu. Kram

Åse sa...

Om inte annat så följer lite värmeljus alltid med hem . Kram

Nett sa...

Ja jag tänkte väl detta, man kan ju inte komma tomhänt ut därifrån :) Jag bara väntar på att få IKEA till Borås. Kram

Aurora sa...

Påminner mig om att uppsöka IKEA och skaffa en ny glasknopp till min byrå. Knoppen sprack. Kram

Anonym sa...

Hej du,,Jag hade blivit lite förvånad om du kommit ut,utan något..Huga,då har du några timmar med lite oro i kroppen,innan du får höra att dom är framme i stugan..
Jag hade tänkt västerbottenost,men tji fanns inte i skåpet,så då blev det mögelost,,kanke det var den som gjorde susen..Haé Kram.

Ama de casa sa...

Näe, att komma tomhänt från Ikea är verkligen en bedrift. Har bara lyckat med det en gång, och då var det kö IN. Den bara vägrade jag att ställa mig i...

Diana sa...

Hihi, då jag bor tio minuter från ett Ikea så händer det att jag går ut tomhänt. Men visst, lite ljus brukar oftast få följa med i alla fall. :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Vi var också på Ikea några dagar sen och köpte en ny kastrull, men utan plasthandtag så jag tänkte laga tomtegröt i den i ugnen. Perfekt.
Tomhänt kommer man aldrig därifrån ;)
Kram.

Rigmor sa...

Trodde först att du lyckats komma tomhänt ut...??!! Det har jag aldrig klarat hitintills, och inte du heller förstod jag sen...alltid finns det något som man behöver...han var rätt fiffig den där Kamprad när han startade!!
Usch...jag gillar inte heller när mina avkommor är ute på vägarna och far, och det blir värre och värre med åren, det här med oron...
Ha det så gott, och snart kan vi skriva 2013...
Kram kram

Diana sa...

Sv: Haha, jag hoppas jag lyckades sopa upp det värsta och sen dammsuga. Men jag betvivlar inte att vi kommer hitta barr under lååång tid framöver. :)

Carina Sjölund sa...

Visst kan man komma tomhänt från Ikea i bland. Men några värmeljus brukar alltid hänga med hem :)

Var det i Tärnaby dom hade stugan?
Ha en fin kväll vännen!
Kramen♥

Yvonne ♥ sa...

Natti min vän sov så gott!! Kram och Pööss!

Semester & Mat sa...

Gå ut tomhänt från ikea har inte inträffat för min del någon gång. Vad sugen jag vart att åka dit nu när jag läste detta och såg bilden...

Kram

Fenixmonas sa...

Mycket svårt att komma tomhänt från Ikea! Fast jag väntar allt på att vårt eget Ikea ska bli klart i vår...Då ska jag inte komma hem tomhänt! Kramiz

Camilla sa...

Det har då aldrig hänt mig att jag går ut från Ikea tomhänt.
Gubben är glad att vår Ikea ligger så långt bort ;)
Kram!

Yvonne sa...

Godmorgon! Jag sov när du kom,men vaknade en timme senare och kunde inte somna om förrän 4tiden.Så idag är jag t r ö t t !! Ha en bra dag! Morgonkram!

ansepanse sa...

alltid finns det ju något man hittar där :)
kramar

moi sa...

Hm, var blev min kommentar av?
Ok jag skrev nåt i stil med att;
det händer att jag går tomhänt därifrån men brukar oftast ha åtminstone ett gäng värmeljus med mig hem.

Anonym sa...

Hej blogvännen

Först vill jag passa på att önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR

Sen till mitt ärende som rör gästbloggning.

Jag har planer på att fortsätta med detta inlägg varje vecka hos mig och undrar om du vill göra mig den tjänsten och vara med på detta nästa år det kan ju bli några inlägg under året beroende på hur många som anmäler sig.

Min tanke för 2013 är att ni första gången skriver fritt o sen kanske vi kan hitta ett tema för andra gången o sen blir det fritt igen J

Dessutom tänkte jag byta dag till Lördag eftersom oftast har jag mer tid att lägga ut bloggen då J

Så det blir som förra året en dag i veckan, ni mailar mig text o bilder o jag lägger ut med länkar till er blog hos mig på lördagar, ska dessutom försöka påminna alla 1 vecka innan J

Sen vore jag jätte glad om ni kunde hjälpa till o ragga gästbloggare för desto fler det blir desto färre inlägg behöver ni ju skriva hehehe

Skicka gärna ett svar så jag vet om ni vill va med eftersom första inlägget skall ju ut redan på lördag den 5 januari 2013.

Ha ett gott slut

Yvonne ♥ sa...

Det var första gången jag gjorde en "Mita" där.Det kan bli fler gånger *L* ... Ha en bra dag! Kram!

Rantamor sa...

Förstår din oro, brukar också vara oroligt när dom mina är ute på vägen , och då speciellt när det är vinter och fulväder.
Och att komma ut tomhänt från Ikea har jag bara gjort en gång och då var alla kassaköer så långa att jag sket i å handla.

Ha nu ett Gott slut på 2012 och Ett Underbart Nytt bloggår,

Rantamorkramen.

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Nä, därifrån går man inte tomhänt! :P

ansepanse sa...

Sv: jag vet egentligen inte vad det var som hände
kramar och en fin kväll till dig <3