Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 17 augusti 2013

GÅR TIDEN FORTARE?

Ja man börjar undra om tiden har börjat gå fortare, herregud redan mitten av Augusti och jag som tyckte att det inte var längesen som det var Juli och mitt inne i högsommaren.
Nåja, det har ju varit en toppensommar,och inte kan man klaga på för mycket regnande heller. Inte här i alla fall.
Kvällarna mörknar mer och mer och det kan ju kännas lite trist, men det får man kompensera med att tända ljus och mysa till det.
När jag var till Maxi och handlade i onsdags så hade dom fått hem lite nytt i ljusväg så jag blev såklart frestad att köpa på mig lite..**
Två nya ljuslyktor,
Lite nya silvriga dekorstenar att lägga på ljusfatet.....**
Nu letar jag efter nya gardiner till köket med lite höstkänsla,mina gamla börjar bli en aning bleka och urtvättade. Men det blir väl som vanligt,jag får inte tummen ur och det blir dom gamla som åker upp igen..*
Vädret är skapligt, det utlovade regnet blev det inte så mycket med. Så vi tog rundan med hundarna vid Rynningeviken,toppenskönt....
Ses....♥

14 kommentarer :

Camilla sa...

Vilka fina ljuslyktor!
Håller med dig att det har blivit höstkänsla så snabbt, på bara sista veckan! men som sagt det har sin tjusning att tända massor av ljus och krypa ihop i soffan under en filt och kolla på en bra film också! :)
Vi ska fiska kräftor ikväll så jag hoppas att det inte blir alltför mycket regn iallafall!

Trevlig Helg!

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Vad härligt solen skimmrar i vattnet.
Ljus är så trevligt och mysigt. Fina var dom också :)

Jag tycker sommaren har varit kort men det tror jag beror på att vi fick ingen direkt vår utan högsommar med en gång istället.

Diana sa...

Vad snygga ljuslyktor! Med kronor på och allt! Fanns de i andra färger med?

Melody and M.E sa...

Lika plötsligt som sommaren kom, efter den låtit vänta på sig, så känns det som hösten klampar in här med en väldig fart! I kväll hade vi dock en helt fantastiskt solig stund, men så fort solen försvinner så känns det fuktigt och kyligt! Men visst är det mysigt att tända ljus och lyktor och krypa under en filt och se på månen en stund innan det är dags att gå in!
Kram
M.E

yvonne sa...

Ja nu är det tid att tända mysljusen!Tensen hjälper bara till en viss del.Jag kan ju inte ta något annat. Jag hoppas att det ska bli bättre så småningom.Jag förstår att du måste ha hemska smärtor ibland.. Natti min vän och sov så gott! Kram och Pööss!

Veiken sa...

Det känns inte kul alls när mörkret smyger på. Lite mer för varje dag som går, men fortfarande är det ljust rätt länge tack och lov. Man kanske skulle emigrera hela vintern, men då skulle jag längta ihjäl mig efter barn och barnbarn! Kram

Susanne P sa...

Så fint med nya lyktor!
Visst har var årstid sin charm?!

Jag kan faktiskt gilla hösten.

Kram

Siita sa...

God morgon. Var nere på Stråssadagen en liten stund. Köpte ett armband till Thea med rosa blommor, för en guldpeng. Sen när jag skulle åka hem så kom en gammal arbetskompis o ville jag skulle virka klart hennes sjal. Hon tyckte det var svårt o läsa på datorn o virka samtidigt. Kram

Camilla sa...

Ja, Herre Gud vad denna sommar gick fort.
Det enda mysiga med hösten är att man kan mysa inomhus med alla ljus :)
Kram!

Paula´sBlogg sa...

Fina ljuslyktor :)
Igår regnade det heela dagen.Mot kvällen blev det uppehåll..
Idag skiner solen men det blåser o känns höst!
Jag mår inte såå bra ;(

Ha en bra söndag!

Kram

Fenixmonas sa...

Jo nog går tiden fort! Fast igår hade vi en helt underbar sommardag så än är det inte slut! Kramiz

Sanna sa...

Visst ibland känner jag som dig också med det här man skulle vilja göra men som aldrig blir av. Jag tror man bara får avsätta en tid och bestämma sig för att ex inhandla gardiner och sedan när väl tyget ligger där hemma brukar det gå lättare att ta tag i det som måste. :)

Finfina ljus och hög stämning!

Kram/S

Anonym sa...

fin bild på vattnet,
Ja hösten kommer med stormsteg o det ska bli skönt :)

Majken sa...

Vilka fina ljuslyktor :-)

Det är mysigt att förnya sig lite när hösten kommer :-)

Vilken fin promenad ni fick idag vid vattnet... härligt!
Kram