Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 17 januari 2013

HÖGEN VÄXER MED BÖCKER

Idag kom det en bok från bokklubben, det är alltid lika roligt,precis som när Bokspegeln kommer och man sitter och tittar igenom  om det finns något intressant att läsa.  Jag älskar att läsa och har gjort det hela livet och det vill inte säga lite..*L*..
Men nu har högen med olästa böcker vuxit och det var längesen måste jag säga. ..
Nu går mycket tid åt till en del andra saker och Bamse kräver ju sitt,ja även Peppe förstås. Men han är ju mer självgående. När kvällen kommer och man har tittat klart på tvn eller lite mer sannings enligt sovit klart i soffan,då är man för trött för att läsa många gånger.
Men vid förmiddags fikat om jag är själv hemma så brukar det ändå bli några kapitel...*
Den här boken var det som kom i dag..
En fristående fortsättning på förra boken som hon skrev, och den hette Sonjas sista vilja*
En underbar bok full av romantik och även annat också förstås**

                                               
                                                                              
Idag har vi haft snöbyar av och till, så lite påspädning av snön har det blivit. Solen försökte lite blygt förut på eftermiddagen men den orkade inte mycket** Man får vara glad för det lilla..
Haa de......♥

                                      
                                                 

25 kommentarer :

farfar0hebbe sa...

Hej du,,Ja nästa veckoslut blir en Snoozig tid,Loke i skolan Moa o jag hemma och myser...
Innan jag blev bloggare läste jag ganska mycket,,nu blir det inte så mycket läst..Haé Kramen.

Aurora sa...

Jag har också läst mkt i mina dagar. Men jag säger som Hebbe. Bloggen tar sin tid. Kram

Yvonne ♥ sa...

Jag hinner inte heller med att läsa så mycket som jag gjorde förr..Du har så rätt karlar bara stövlar på!! Jag klappar dej på axeln.Kram!

Diana sa...

Jag har också en hel del böcker på lager. Det blir dåligt läst här med. Men jag har inga hundar att skylla på... Däremot wf och andra mobilspel. :)

Carina Sjölund sa...

Jag har aldrig tyckt om att läsa så nämnvärt. Men helt plötsligt för två år sedan, då fick jag ett ryck, att börja. Och efter det kan jag inte förstå att jag inte började tidigare :)
Just nu läser jag Camilla Läckberg.
Å så bra dom böckerna är :)
Ha en fin kväll!
Kramen♥

ansepanse sa...

där har du många bra böcker att läsa, jag har också varit en bokslukare
kramar och en fin kväll till dig

Kenneth sa...

jo läst har man mycket, tyvärr orkar jag inte med det nu efter stroken klarar inte av o koncentrera mig på det. får liksom läsa om o om igen o då blir det inge kul men snart kanske.

Rantamor sa...

Har också bokspegel som ploppar ned i brevlådan och jag läser alltid igenom, men för det mesta avbeställer jag huvudboken för jag har också en hög böcker som väntar på mig.

Just nu läser jag Kaffe med rån...
en helrolig bok om pansionärer på hemmet som gör uppror...

Tjingelingen från Rantamor.

fianathome sa...

Härligt med böcker. Jag gillar också att läsa men har lite jobbigt med ögon och koncentration. Däremot ljudböcker går bra. Just nu har jag "lagt" av mig.
Har du läst Femtio nyanser av honom? ...:P
kramelikram
Fia

Siita sa...

Läste mera förr då innan stickning o datan tog min tid. Kram

Äppelblom sa...

Förstår att det saknas tid med 2 busiga hundar som ska ha sitt. Du får läsa när du blir pensionär istället.
Ha det gott och kram!

Yvonne :-) sa...

Gå nu tyst in till gubben din.. Nattikram och Pööss!

Fenixmonas sa...

Jag läser mycket! ca 2-3 böcker i veckan och det har jag alltid gjort...så fort jag hade lärt mig att läsa så började jag med böcker. Min första lästa bok var Onkel Toms stuga. Kramiz

farfar0hebbe sa...

Mors,,Ja det smakade bra,,gratängen var en färdigköpt,jag har aldrig gjort en egen..pannbiff med kanel blev en höjdare tycker jag..Haé bra i läsfåtöljen..Kramen.

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Den klappen på axeln var du värd.. Ha en bra dag! Morgonkram!

Husfrun sa...

Å vad roligt med massor att läsa. Saknar ibland det där att ha tid för skönlittetärt. Just nu är det bara kuralitterarur.
Kram.

moi sa...

God morgon!
Jag brukade också sluka böcker och läste jättemycket. Av nån anledning "kom jag av mig" för ett par år sedan. Men nu tycks lusten ha återkommit. Det är bra för läsa är kul!
Kram

Annette sa...

God morgon! Jag brukade också sluka böcker förut.Och har olästa på hög.Men snart kanske man kan få ro att sätta sig och läsa.I går när jag slutade mitt jobb.Fick jag två fina böcker till min samling.Men dom handlar om mat förstås.Du får ha en skön fredag.Kram

finafrun sa...

Jag kommer in i perioder då jag läser oerhört mycket. Andra perioder går det många månader innan jag får lust att plocka upp en bok.

Nett sa...

Har första boken hemma, nu lär jag få beställa hem den andre med :) Kram

Caroline sa...

Den översta boken verkar vara riktigt populär, varenda en skriver om den och lägger ut bild på den.

TRevlig helg!

Sussi sa...

Ja du, dom unga hundarna kräver sin tid. Samtidigt som den kan vara väldigt kul så är det lite påfrestande ibland. Men Men, även dom blir mer självgående tillslut :)
Önskar jag läste mer än jag gör. Jag gillar och läsa men nuförtiden så blir det wordfeud eller Ruzzel på telefonen innan jag somnar istället.. Fast min lunchtimme på jobbet läser jag på. Har alltid en bok med mig i väskan..

Ha en mysig helg
Kramisar

Yvonne ♥ sa...

Visst var det en massa jobb också att vara "bonde".Våra pågar uppskattade verkligen att få bo på landet. Kram!

farfar0hebbe sa...

Jasså det är du som har solen,,trodde ett tag på Fm att även jag skulle få se den,,men det sket sig...Kylan håller i,,inte den värsta men runt - 7-8 grader har det varit hela dagen..Haé Kramen.

Ingela sa...

Femtio nyanser av honom har jag hört mycket om och näst intill bara positivt. Kollade med biblioteket här i stan och det var 13 st på kö, struntade i att köa och funderar på att köpa den istället. Ska bli intressant att höra vad du tyckte om den.
kram