Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 22 januari 2013

NYTTIGT MELLIS??

Tydligen så har Wasa tagit fram ett nytt knäcke med cream cheese- och chokladfyllning. Kan det vara ett bättre alternativ än kexchoklad om man är sugen på nånting till mellis?  Kanske nånting att testa för mig, gottegrisen**


        Apropå nyttigt mellis. När gubben kom hem på lunch förut så hade han köpt semlor till eftermiddagsfikat.  Det kan man ju inte motstå..*L*...en tröst är väl att min semla är en modell mindre, så den blir lite "nyttigare"..**
          
           Bild lånad från Google..
              

9 kommentarer :

moi sa...

Ha, ha! Det gäller att hitta ursäkter till allt ;)
Tror nog att din semla är LITE nyttigare!
Tur att jag inte är så förtjust i just det bakverket.
Kram

Yvonne ♥ sa...

Ingen gottis för mej nu!!Jag har alla 4 hundarna .De får nöja sig med att gå ut i trädgården.Och sen håller de mej sällskap ovanpå sängen.Men man blir som en slak sill av att ha haft kräksjukan. Kram!

Husfrun sa...

Haha, så mycket gott. Men om man lurar kroppen och hjärnan att det är nyttigt så kanske det fungerar ;)
Kram.

Äppelblom sa...

Du har så rätt - Penningaträd är det samma som Paradisträd, men det namnet används inte så ofta.
Hej då och ha en trevlig fikastund!

Gilla sa...

Du skulle sett våra fastlagsbullar igår. Vi köpte varsin och hade vispad grädde kvar i kylen. Den la jag ovanpå våra bullar. Himmel så mycket grädde det blev! Men gott och onyttigt.

Sv: Det var trevligt att du GILLAde mina vinterbilder med Baloo. Jag berättade för gubben vad du skrev om vad din vovve gillade. Han blev helförtjust. Vi fattar ju inte att han inte fryser om tassarna eller för övrigt.

Matte känner ju de andra hundarna, de brukar träffa, så hon har honom alltid utan koppel. Förutom, när hon också träffar främmande vovvar.

Kul att du tyckte om min reseblogg, men den är inte SÅ ny. Den är en fortsättning av min gamla Metroblogg. Allt där är från början importerat från Metro.

Kram/Gilla

Siita sa...

Nä vilken tur att jag inte gillar semla. Var en sväng till Köppis o handla idag. Så det blir kycklinfilé i morgon. Enl Aurora så var vitt kött det bästa. Kram

Diana sa...

Äsch, ska det vara så ska det vara ordentligt. Hehehe! :)

Gilla sa...

Då har vi ju börjat på samma sätt med Metro. Det var faktiskt Veiken, om du känner till henne som fick mig att börja där. Det är verkligen synd att du inte sparade den.

Men om du kommer ihåg din adress och din inloggning, kanske du kan komma dit ändå. Jag hade lagt upp min sida bland favoriterna och jag kan alltså fortfarande se vad jag har gjort där. Men jag fick ett erbjudande av en kille, där jag kunde föra över min blogg där helt och hållet till blogspot. Det gick bra, men kommentarerna följde inte med.

Jag såg ett program på TV i går, där man visade en Berner Sennen, men plötsligt sa man att den brukade gå med en tunna whisky för att rädda folk i Alperna. Dålig stil att blanda bort en Berner Sennen med en St Bernhard.

Baloo gillar också att ligga svalt på sommaren också. Han ligger i skuggan. Och hos oss ligger han i vårt sovrum och sover, för vi har stängt ner värmen där.

Ja, var skulle Peppe inte vara om i värmen?

De är ju verkligen som speciella personligheter.

Haha! Jag gillar inte mandelmassan så mycket, utan skulle vilja vara av med den i stället.

Kram/Gilla

fianathome sa...

Fy usch tvi va gott!!!!
Hur löser man det en tisdagkväll?
Blev störtsugen....
När jag väntade barn, åkte vi till närmaste stad och köpte 6 semlor. Jag hade ätit upp två i bilen hem.....
Det var nästan så jag trodde jag skulle få en Selma men det blev inte så - Det bidde en Carl istället. :))
Kram
Fia