Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

fredag 28 juni 2013

ÅNGRAR MIN PERMANENT

Att ha en massa lockar i skallen blir bara besvärligt. Man vill ju inte gå ut som en krulltott efter hårtvättning så då måste man stå och föna ut lockarna och försöka få till en frisyr. Så varför ska man då permanenta sig?
Ok,lyckas man få till en "frisyr" så håller den sig ett tag, men för det mesta blir det inte lika snyggt som när frissan gör det. Den här veckan när det varit skurväder så blir man krulltott titt som tätt,och så står man där och försöker fixa till det igen.
Låter jag gnällig,ja,och det är självvalt tänker ni?? Ok, men det vart lite väl smålockigt den här gången....och jag hade ju bytt frissa....
Nu sitter jag här med nytvättat hår och ska snart ge mig ut med hundarna. Molnen bullar upp sig mer och mer fast dom lovat hyggligt väder.
Haaa de....♥
Inte jag...bild från Google**

17 kommentarer :

Aurora sa...

Nu har du testat det och kanske inte gör om det. Men - med lite jobb blir det skitsnyggt och permanenten ger ett lyft år håret. kram

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

Nämen, jag trodde ju att det var du på bilden ..hehe :9

Jag kan förstå att det kan bli besvärligt. Gjorde permanent en gån i tiden för att få en massa långa lockar i håret, men det funkade inte.

Ha en bra dag!

Yvonne sa...

Du ska vara glad för dina krullor.Jag har en hushållsmaskin som vi köpte 1969 kenwood .den fungerar fortfarande . Och den har jag använt mycket.jag hoppas att den nya tvättmaskinen ska hålla ett bra tag. Idag har jag sol.. Ha det så bra kram!

moi sa...

Ja du... Här sitter en med lockar och krullor utan en enda permanent inblandad. Och med fuktigt väder är det knappt lönt att ta fram borsten ens.
Behöver jag säga att jag önskar att jag hade spikrakt hår?
Det man inte har det vill man ha.
Kram

Siita sa...

God fm. Bä bä vita lamm. Jag mår inte bra idag. Men solsken har jag. Kram

Husfrun sa...

Själv skulle jag gärna ha stora lockar. Man är nog aldrig riktigt nöjd med sitt hår ;) Kram.

Carina Sjölund sa...

Skulle du sett ut som henne, förstår jag att du skulle bli ledsen hihihi
Jag tycker det är praktiskt med lockar i håret, bara tvätta och låta det självtorka :)
Kramen♥

syren sa...

Jag förstår dig när det blir så små krulligt. Permanetade mig också för många år sedan och det ångrade jag verkligen.Fast jag är inte nöjd med mitt långa hår heller har inte kommit mig för att klippa det.kram

Lisbeth sa...

Jo tänk om man kunde välja. Jag har självlockigt hår ioch ser ut som dockan på julafton så fort det blir fuktigt i luften. Det finns speciell fönspray att dra ut håret med så det håller sig på plats lite längre. Plattången går varm här och då funkar den också
Ha en fin kväll
Kram

ansepanse sa...

jag har faktiskt aldrig permanentat mig och skulle heller inte vilja det, jag kommer ihåg när mamma alltid permanentade sig och sedan satte i papiljotter i så fort hon tvättat håret
Sv: tack snälla
kramar

Yvonne ♥ sa...

Nu ska jag dra täcket över huvudet så..... storvarm nattakram och pööösss!

Yvonne ♥ sa...

Jag såg filmen om Ray Charles Pööss!

Fenixmonas sa...

Jag slutade att permanenta mitt hår för några år sen och det är det bästa jag gjort! med det håret! Kramiz

Anonym sa...

Du får göra som en del ungdomar klippa dig kort och färga ena sidan grön och andra röd. Vilken punktant du skulle bli då. He he he he he !!!! Ha det bra !

Rigmor sa...

För-bannade blogger...gjorde en lång kommentar...puts...borta med vinden!! Jo, jag skrev bl.a. att jag trodde du hade "naturligt" hår, ett sånt som man bara drog kammen igenom på morgonen...å sen var det klart!! Tänk så lite men vet...*blink,blink*...!!
Å inte vet jag om vädret idag kommer att bli så frisyrvänligt heller, molnen hänger över skogskanten och lurar.
Ha en riktigt skön lördag vännen, och lite extra nospussar till dina fyrbenta!!
Kram kram

Anonym sa...

ja det där med frisyt är ett gissel jag valde att klipppa ner mitt hår till snaggnivå igen då slipepr man tänka

Veiken sa...

Då förstår du hur andra har det som har afrokrull dygnet om alla dagar om året....jag är en av dom! Kramar