Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 29 juni 2013

STORA "BARN" PÅ DAGIS,FEL,FEL...

I morse gick vi en riktig långpromenad jag och vovvsen, ända upp på stan nästan,ja och sen ska man hem också. Men vi satt och tog det lugnt ett tag och kollade in människor som cyklade eller strosade runt och njöt i solen.För då var det ganska soligt till skillnad mot nu...bra för hundarna och speciellt "ynglingen" Bamse med lite socialträning och kunna koppla av med folk runt omkring.
På  väg hem sen så passerade vi ett dagis där våra barn gick på den tiden det begav sig, och inne på gården där så ser jag tre ungdomar som tydligen har brutit upp låset på grinden och tagit sig in. Utan för så finns det en lummig park med sittplatser så varför måste dom ge sig in på dagis gården?
Nu vet inte jag hur länge dom har varit där,dels var dom tämligen berusade och flaskor och burkar låg kringkastade.
Man har ju läst att det förekommer en hel del förstörelse inne på dagisgårdar  med glaskross i sanden och allmän nedgrisning.
Dom såg att jag stod och tittade och tjoade och skrek åt oss så jag drog mig bort därifrån eftersom hundarna blev oroliga.
Men inte kunde jag bara låta det passera så jag tog upp mobilen och ringde numret till polisen som jag hade inlagt,bra att ha...och dom lovade att skicka en bil och kolla läget.
Nu ska jag slå igen datorn eftersom det dundrar utanför och regnet står som spön i backen...
Haa de....♥

14 kommentarer :

Anonym sa...

Hej du,,det gjorde du bra som slog larm om buset på dagisgården..Ja numer är det kameran i stället för kniven,,men roligt att se att ens alster finns kvar..Oki,vi grattar Peter i daf..Haé Kram.

ansepanse sa...

vad bra att du ringde polisen, helt rätt gjort
här regnar det varvat med en aning sol emellan men som tur är ingen åska
en fin lördagskväll till dig
kramar

moi sa...

Bra jobbat! Hoppas nu att polisen verkligen gjorde en utryckning och tog hand om spolingarna.
Hur kan de vara berusade på morgonen utan att föräldrarna undrar?
Kram

Anonym sa...

Jisses, vilken blixt!!!

Ruth i Virginia

Husfrun sa...

Så bra att du ringde polisen angående ärendet. Så störande att ha dem att förstöra förskolegården. Kram.

Siita sa...

Vilket besvär dom gör sej ungdomarna. Här om dagen hade dom varit inne på Theas gamla dagis o tagit ut cyklarna mm. Tänker dom inte alls på barnen. Kram

Caroline sa...

Fy va trist när det ska förstöras så där, till vilken mening undrar en annan...
Bra att du ringde polisen.

Kram

Yvonne :-) sa...

Bra att du ringde polisen.Nu ska jag tippa ner i bingen .Såg färdigt filmen på fyran.. Kram och Pööss!

Yvonne ♥ sa...

Hebbekärnorna är tröga för de är av hankön.Sitas blomma måste vara livskraftig som kan överleva här...Kram Pööss!

Fenixmonas sa...

Bra att du ringde polisen! Det har varit mycket förstörelse på olika dagis även här...förstår inte varför det ska förstöras och fördärvas överallt! Kramiz

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det är ju verkligen trist att folk orkar lägga så mycket tid på att förstöra för andra! :/

Anonym sa...

Det var bra gjort av dig att ringa till polisen. Har följt din trevliga blogg ett tag men inte kommenterat något. Våran snart sjuåriga Engelska Cocker Ida skickar nospussar, speciellt till Bamse men också till Peppe. Kram Riitta

Mita sa...

Svar till anonym*
Det var roligt att du gillar min blogg.Vad härligt att du har en cocker,jag är ju som sagt nybörjare på den rasen,och har bara haft stora hundar tidigare.
Välkommen tillbaka,
Kram Mita*

Anonym sa...

Hejsan,efter en lite gråmulen morgon så har nu solen hittat hit..Jag ska snart åka ner till Vreta,blir barnpassare nästa vecka..Blir mycket Snooz då..Haé Kram.