Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 11 oktober 2014

ALEXANDER DEN LILLE♥

Solen skiner och hundarna har fått sin långrunda tidigare på förmiddagen. Dom fick vara lösa borta vid Munkatorp och Bamse han röjde loss ordentligt. Två gånger försvann han och var borta en  bra stund. Trots ropande och lockande kom han inte. Det måste ha varit väldigt spännande dofter som han drog iväg efter. Men han lugnade ner sig en aning efter ett tag, trött antagligen  för det var lite segt sen att komma upp på dom höga stenarna,hehe....

Peppe, mattes lugna kille, han strosar troget vid min sida. Han gör ett rejs ibland, men annars är han fullt nöjd med att gå runt i sin egen takt och nosa....
När vi kom förbi stället där den döda huggormen låg, så kopplade jag upp Bamse. Han ville gärna dra fram dit men det ville inte matte. Det var inte så mycket kvar av ormen.Naturen gör sitt.
På eftermiddagen är det dop för lille Alexander. Det ska bli roligt att samlas alla, och fint och stämningsfullt blir det i kyrkan.
Storasyster ger lite tillägg när mamma jobbade extra....
Ses....♥

11 kommentarer :

yvonne sa...

Gulligt foto av barnbarnen! ...............Jag gör reklam för något som är bra!Vill du låna han :-) Kram!

gittan sa...

Jag förstår att du inte var lika intresserad av ormen som Bamse. Härligt med barndop.
Kramar.

Rigmor sa...

Vilket kalasväder ni fick på dopdagen, kunde väl inte bli bättre?! Ja inte för att ni kanske skulle sitta ute efteråt och fika, men det underlättar alltid om man slipper ösregn...
Jag blir så ledsen för Zambos skull, när jag läser om hur andra kan släppa sina hundar lösa. Jag skulle förmodligen inte se honom förrän det börjar skymma på, mörkrädd som han är. Det är ju föga tröst att somliga hundar är sådana, han skulle få ut så mycket mer av våra promenader i skogen om han kom tillbaka när man kallar på honom.
Fina bilder!!
Ha en go´fortsättning på lördag och dopdag!!
Kram kram

Anonym sa...

Hej du,,kul när stora syster rycker in som materska..Jo men visst är det lite speciellt med en Dop fest..
Punka med en nyare bil utan reservdäck är inte kul,,hålet var så stort så den där lilla kompressorn och den lilla flaskan med gummigeggan gjorde absolut ingen nytta,,så jag kommer nog att satsa på ett reservhjul,när det blir dags för norrland igen..Ha nu en fin Dopdag..KKram.

Anonym sa...

Jag är nu i Uppsala firar sonens 48 års dag..blir till tisdag,som det verkar,här behövs hjälp med barnen på måndag,ev tisdag oxå..men det går bara bra..Haé Kram.

moi sa...

Såna här härliga dagar måste det vara toppen att ha hund. Att komma ut i natur och få frisk luft.
När det regnar och blåser är det bättre med katt......
Lycka till med dopet och sammankomsten!
Kram

Yvonne sa...

Nattikram och pösssssss

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna söndag! Fin bild på barnen och fint med barndop! Det var väldigt länge sen jag var på något dop. Kramiz

yvonne sa...

Godmorgon! Du hade säkert mycket roligare för dej än att se på TV Jag tackar för nattningen.Jag ser att min nattning från Ipadden inte kom in till dej Förlåt! Men du somnade säkert ändå..... Morgonkram!

Ama de casa sa...

Vad fina dom är! Både hundar och barnbarn :-)

Veiken sa...

Alla döda huggormar är bra huggormar!
Vilken lite goding som ligger där och får tillägg! Härligt med storasystrar!
Jag utgår ifrån att dopet blev så fint som ett dop kan vara! Dom är fina dina två följeslagare på promenaderna! Kram