Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 2 oktober 2014

DET GICK BRA MED PEPPE

Han var så duktig hos veterinären, hon tog ett prov på knölen och annalyserade det. Tack och lov så fanns det inget farligt i det. Men den var väldigt infekterad och full med var. Så nu blir det en antibiotikakur fram till nästa torsdag då knölen ska opereras bort.
 
                                                                                      

10 kommentarer :

Fenixmonas sa...

Så gott att det inte var något elakartat men en rejäl infektion är också illa. Stackars liten! Kramiz

Anonym sa...

vad skönt att det inte var något allvarligt

yvonne sa...

Godmorgon! Vad glad jag blev att det inte var något farligt på Peppegubben! Du är förlåten över att du kom sent. Du smyger så tyst så du stör inte min sömn! Ha en en bra dag Morgonkram!

Gittan sa...

Härligt, mår djuren bra så mår vi bra. Hoppas infektionen ger med sig.
Stora kramen.

Paula´s Blogg sa...

Härligt att det inte var nåt elakartat :)
Ha en fin fredag!

Kram

Rigmor sa...

Ja, det var då för väl. Jag vet hur det känns...Här har det lilla hålet efter ingreppet helt läkt igen, syns inte alls, så det är skönt. Inte behövde vi tratt heller. Kan tänka mej att det är ett lite större ingrepp på Peppemannen, men huvudsaken det blir bra. Å visst blir man förundrad över hur duktiga de är när det gäller, de liksom känner på sig att det är för deras eget bästa. Ge Peppe en extra nospuss och kram från mej!! Å ha det gott i helgen!!
Kram kram

yvonne sa...

Jag undrar när kylan och snön kommer . Du kan tro att jag blev glad över att det inte var något farligt med Peppe! Jag undrar har du såna morgontofflor på dej som min Kompis Barbror har? Dom kan man smyga i... Kram!

Mickis sa...

Så SKÖNT med positiva besked!!!

Ha en härlig fredag!
Kram

moi sa...

Stackars "lille" Peppe...
Han måste ha haft ont, men tur i turen att det inte var nåt mer allvarligt.
Hoppas nu medicinen verkar!
Kram

yvonne sa...

Nu har jag sett Idol.Undrar vem som åker ut?ska kolla innan jag tippar ner i bingen !
Natti på dej Kram och Pöööössssss