Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 1 oktober 2014

FILA NAGLAR OCH BRIDGET JONES

Jag gillar inte att fila naglarna på fingrarna, tånaglarna går bra men inte fingernaglarna. Jag får sån rysansvärd känsla i kroppen.Ungefär som när man drar med naglarna på en griffeltavla,burr.....
Man ska ju hellre fila ner naglarna än klippa dom. Men jag klipper dom först sen jämnar jag till dom med filen, tummarna är värst,usch, jag ryser när jag tänker på det. Hur löjlig får man vara egentligen??

Inte mina händer och naglar, bilden är från Google...
Från naglar till Bridget Jones, man måste bara älska henne. Förra veckan så kom den här boken från bokklubben och jag läser den, njuter och småler...**..
 Ses...♥

4 kommentarer :

yvonne sa...

Jag ryser inte när jag filar naglarna men när det drar naglarna på en griffeltavla då reser sig håren på armar och nacke. Skriver hon på engelska?? Nattipöööösssss och kram!

Fenixmonas sa...

Godmorgon denna torsdag! Lite regn igår som tog med sig kylan så idag startar dagen med 13 grader!Jag filar aldrig, bara klipper med nagelklipparen, kort, kort! Gillar inte långa naglar. Kramiz

Anonym sa...

Alla har vi våra fobier

yvonne sa...

Godmorgon! Alltid kul att vara ute med tjejgänget. Du får ha en bra dag med dina "pågar" Morgonkram!