Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 28 januari 2013

LITE LAGOM SYSSELSÄTTNING

Det har jag haft i dag, tagit det lugnt och mest inte gjort nånting. Fast man blir trött av det också konstigt nog. Lagomt är alltid bäst. Skitväder är det med tö och slask så nu blir det blöta smutsiga hundar,speciellt Bamse. Peppe har ju så långa ben  och kort päls,en fördel vid sån här väderlek.
Här ligger dom och slappar, Bamse var nyss hos och Peppe och ville busa med det hade inte Peppe lust med för tillfället så Bamse slängde sig lite tjurigt ner vid fotänden...**
Jag har faktiskt varit till Maxi en sväng på förmiddagen. Det var två saker jag skulle köpa och jag kom hem med det här***
En tunika, den är grönare till färgen men det syns inte här*
Frasiga tulpaner och nybakade blåbärsbullar. Man fick köpa fem för 20kr... dom doftade ljuvligt så jag kunde inte motstå...
Jag kom i alla fall i håg att köpa tvättmedel och bläckpatroner  som jag egentligen skulle handla plus mjölk**
Haa de♥

18 kommentarer :

Hörni sa...

Bamse ser lite sur ut. :)

Vilken fin tunika du köpt, visst är det svårt att få rätt färg på kläderna på bild..

Skönt med en lugn dag, men det är som du säger, man blir trött av det också.

finafrun sa...

Kan förstå att det var svårt att motstå bullarna ;)

Siita sa...

Hejsan. Det blir nog en sväng till Lillån i morgon om det inte snöar. Men på onsdag har dom lovat regn. 10 mm. Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Haha, som vanligt inne på Maxi då ;)
Kram.

moi sa...

Dina hundar ser lite buttra och mycket trötta ut.
Vilka bra inköp du gjorde och va bra att du kom ihåg det du verkligen skulle köpa.
Kram

Anonym sa...

Hej du,,Ja det är många fina hus som revs under rivningshysterin på 60 o 70 talet..jag har bilder på 16 föreningslokaler som fanns här i kommunen,5 av dom är borta..Jag försöker nu ta samma bild i dag,som jag sen parar ihop med den gamla bilden,,det blir Förr o Nu..
Färgpatroner,,då vill jag rekomendera
http://www.handyink.com/se/hp/blaeckpatroner
Bra priser,snabb leverans..Haé Kram.

ansepanse sa...

vilken tur att du kom ihåg det du egentligen skulle köpa :) också menar jag :)
mm, nu blir vovvarna jättesmutsiga igen
kramar

Yvonne ♥ sa...

Jaha tänkte jag när jag läste Mita i affären Då kan det gå vilt till! men du klarade det med bara en tunika!!! Tyvärr så har jag inte skrivet ner alla roliga kommentarer,men man kommer ihåg lite när man kollar foton och videos.Kram!

Diana sa...

Haha, visst är det typiskt att man glömmer just det man ska ha! Men tröjan var fin, kakorna ser goda ut och mina ica-tulpaner stod länge.

fianathome sa...

Klokt val tycker jag :)))
En fin top och kanelsnäckor - dagen räddad!
kramelikram
Fia

Yvonne :-) sa...

Somnade vid TV .. Så nu ska jag kasta mej i bingen.. Stor nattakram och Pööss!

Äppelblom sa...

Så mysigt de har på sängen.
Snygg tunika - får kanske göra en vända till Maxi.
Blåbärsbullar - sååå gott!
Ha en fortsatt fin vecka och kram!

Fenixmonas sa...

Han ser lite moloken ut lille Bamse...Kan tänka mig att detta slaskande smutsar ner vovvarna fruktansvärt...fast jag njuter ju i stora drag för det är ingen halka! Snygg tunika! Kramiz

Yvonne :-) sa...

Godmorgon! Jag la mej ner ovanpå sängen när jag kom hem.Det tog tre sekunder sen sov jag.Ha en bra dag! Morgonkram!

Anonym sa...

Tittar in och tar en blåbärsbulle till frukosten Mums fillebabba ! Ha det bra !

Rigmor sa...

Att det är så stor skillnad på affärer..."vårt" Maxi i Kumla har inte mycket kläder, och absolut inte mycket för vuxna...*tittar avundsjuk på din bild*...Snygg tunika!!
Men det var väl en tjurig liten kille då...***skrattar***, man ser verkligen hur deppig han är. Igår var jag i kontakt med uppfödaren. Det kändes väldigt bra, så jag ska hälsa på i februari, så får vi se...Schnauzer är en ras som jag varit nyfiken på länge, sen har jag några bloggvänner som är lyckliga ägare också...så det har liksom mognat fram kan man säga. Pälsvård är det...men det skulle uppfödaren lära mej, så det kanske inte behöver bli trimning lika ofta. Har ju också bara haft stora hundar, och den här kommer att bli ca 45-50 i mankhöjd. Kommer det nu att gå i lås med jobb och allt så det blir köp av, ja då kommer jag att veta att vi lever...det är en pigg och alert ras, mycket hyss...och det kan väl behövas här i paradiset!!
Usch...i natt har det inte blivit många timmars sömn, så det blir lite vila innan kvällens jobb. Ha en bra dag vännen, vi hoppas på lite sol nu!!
Kram kram

Anonym sa...

Jaha du,,Bläckpatroner och tvättmedel,det var det du skulle köpa,,resten blev bara "Bonus" köp då....Ja fy så slaskigt det blev,,graderna hade väl kunnat stanna på -4,det är lagom..Haé Kram.

Yvonne ♥ sa...

Idag har vi bara tagit det lugnt! Nu ska vi iväg och göra vid fossingarna! Kram!