Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 24 september 2013

ATT SPARKA SIG TRÖTT MED FOTBOLL

Mannen i huset är en riktig fotbolls fantast, ja förutom travet då. När det är matcher som verkligen engagerar som nu i kväll när Örebros fotbollslag ÖSK  hade match och den visades på nån sportkanal, då är ljudet på högt förutom dom ljud som gubben själv utstöter, alla är inte så trevliga kan jag säga..** Sen är han med och sparkar,det kan gå livat till ibland,hehe....så han lär somna ovaggad sen..
Nu ska jag ta mitt kvällste och sjunka ner i soffan en stund......

                                
Ses.....♥

9 kommentarer :

Anonym sa...

Kväller..Oj då sparkar han oxå,,du kanske måste plocka undan möblemanget så han inte sparkar sönder det..
Ja nu blir det årets sista norrlandstripp,,bommar igen nu,,öppnar upp sen nästa år på vårkanten,i slutet av maj kanske..ska bli intressant att se naturens skiftningar..Haé Kram.

yvonne sa...

Nu är det dags för mej att tippa i sängen. Det är tidigt så jag sätter en stor säck innanför dörren. Ta vad du behöver .. Kram och Pööss

Fenixmonas sa...

Ingen fotbollsfantast här, men min pappa var det förr i tiden och sparkade fotboll själv. Kramiz

Siita sa...

God morgon Mita. Idag får du klä på dej ordentligt här är -1.5 men i Storå var det -3.9 kl 6. Ingen sportfåne här inte, ingen bil heller. Hoppas få den idag. Måste till Linde idag, annars får gubben låna ut Volvon. Kram

yvonne sa...

Godmorgon! Du får lov att bjuda din gubbe och dina "pågar"på det som är i säcken . Ha en bra dag! Kram!

yvonne sa...

Det är inga löss som hoppar omkring,oj det kanske dom gör när jag har sprutat sprit på dom. I alla fall så får de inga mängder .det var många som hade blivit smittade såg jag när jag tog förstoringsglas . Värt ett försök ! Tack för den varma kramen! Pöössss!

Vero sa...

Hemma har vi inga fantaster av någon sport. Jag gillar att se på hockey och gör det gärna OM det är något lag som jag hejar på.

Syster min bor utanför Örebro och det blir mycket fotboll och hockey för hennes del. Där är det fantaster.

ansepanse sa...

:) nog kan J också låta när han tittar på sport men jag tror inte han är "med" som aktiv i allafall :)
kramar vännen

Mickis sa...

Har din gubbe oxå "hatiska" samtal med domaren?? Det har min..
Men domarn den var inte alls ute... & så säger jag, tror du han hör dig? Då får man en svart blick :-(

Tur man slipper engagera sig i sånt :-D
Kram