Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 22 september 2013

HOPPA I SÄNGEN SKA MAN INTE GÖRA

Nu hoppade inte gubben utan han skulle skoja lite med Peppe i går kväll och slängde sig ner bredvid honom där han låg så skönt. Men det straffade sig,knak sa det och en lamell gick sönder. Nu var den tydligen dålig med en spricka i. Sängarna har några år på nacken kan man lugnt säga så nog blir det slitage och stora hundar som hoppat upp i dom.
Men gubben är en händig man så han fixade dit en ny lamell. Eftersom han är en sån som spar på allt så fanns det resurser som han belåtet sa...**
                                         Bild lånad från Google..
Regnat har det gjort under natten och tidig morgon, nu är det gråmulet och lite småblåsigt,riktigt höstväder kan man säga.
På eftermiddagen blir det en tur till S-O som vi säger,gubbens brorsa och fika. Hundarna kommer bli riktigt bortskämda med godsaker så dom älskar att åka dit och börjar gnälla högt och ivrigt när vi svänger in på hans gata...**
Middagen är fixad,i fredags gjorde jag en stoor lasagne som har räckt hela helgen,perfekt.
Ses....♥

14 kommentarer :

yvonne sa...

Vilken tur att inte gubben skadade sig ,och tur för honom att han kunde laga sängen..jag är ingen älskare av spindlar ,men håll med om att de är intressanta! Man behöver ju inte klappa dom .Solen skiner här!Kram!

Anonym sa...

God Söndag ! Nu har jag köpt en ny kamera och lite annat så nu kommer jag snart igång igen med fotograferandet. Den lilla kameran har Lilly övertagit. Ha det bra !

Anonym sa...

Hej du,Lasagne ligger högt på min mattopplista..Nej Mita jag lovar det blir inte torrt,,jag körde nästan 7 timmar i ugnen på 110 grader,sen när jag pillat isär kötter så öser jag på av såsen,,lovar det blir jättegott.Du kan se vad det blev i mitt blogginlägg..Väl värt att prova..jag har använt mat Tinas recept som grund till barbercuesåsen sen kör jag lite på Gehör..Haé Kram.

moi sa...

Jag tänkte på låten "tänk dig att ha en man i byrån..." när jag läste om din händige man.
Fast det är väl lite roligare att ha honom ute ur lådan....
Maten ser supersmarrig ut och smart att göra för flera dagar!
Kram

Diana sa...

Åh, jag är hungrig nu och den där lasagnen såg galet smarrig ut!

Haha, nej gubbar får låta bli att hoppa i sängen... Tur att det löste sig sen!

Rigmor sa...

Så...det är inte bara barn som hoppar i sängen...*skrattar*...!! Misstänker att vår också snart har gjort sitt, många barnbarn som tagit några skutt och sen nu Zambo, han är inte direkt försiktig heller!!
Vi har tillbringat helgen i Oxelösund, och åkte hem i lätt duggregn, och nu skiner solen här!! Man kan säga att vi bytte upp oss!!
Ha en skön söndagskväll!!
Kram kram

Siita sa...

Vilken tur att du är gift med en hamster. Nu skiner solen här, började när vi åkte hem från Örebro. Har varit på Rusta, Babyprofsen, Sko-kanonen, Köpcentrat, Maxi o Mega. Tänk vad vi hann mycket. Kram

Anonym sa...

Ja gör så testa,,första gången jag smakade var hemma hos min syster,hon hade gjort med en carrébit och den är den godaste hitintills,jag frågade vilken paprikakrydda hon använde,,det var "Smoked Paprika",,den hade inte jag.Haé Kram.

fianathome sa...

Jaha..hopp i säng går inte! Lasagne är en favorit i repris här. Hade det också i veckan och då sa mannen..-Men vi kan ju inte äta lasagne utan ett glas rött till - FESTMAT!
:)
Kram
Fia

yvonne sa...

Ska kämpa mej igenom Wallander Kram och Pöössssss!

yvonne sa...

Jag misade Bron. filmen alltså.. PÖÖÖSSSS!

Fenixmonas sa...

Vilken tur att han inte skadade sig och att han är en händig man, så det gick att fixa! Kramiz

Camilla sa...

Ibland är det synd med händiga gubbar.
Jag menar...det hade väl varit roligt med en NY säng också? ;)
Kram!

Diana sa...

Sv: fast de trygga gula gömde sig för honom...
God morgon!