Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

fredag 27 september 2013

EN "DRAGEN GRIS" HAR KRUPIT IN I UGNEN

Jag har blivit mer och mer nyfiken på maträtten pulled pork, dom som har gjort den är helt saliga över hur gott och mört det blir. Så jag googlade lite på recept och mixade ihop en kryddblandning, la fläskkarrén i lergrytan,smetade runt kryddblandningen och la lök och vitlöksklyftor runt om.In med grytan i ugnen och på med 125 grader.Sen ska den stå där och gotta sig i ett antal timmar. Framåt femtiden är den nog klar.Köttet ska vara så mört att det faller i bitar när man drar med en gaffel.
Det börjar dofta gott från köket....
Ses....♥

4 kommentarer :

moi sa...

Jag har hört o läst mycket gott om den rätten men har aldrig smakat.
Visserligen har jag blivit bjuden men var så dum att jag tackade nej...
Kram o smaklig spis!

Diana sa...

Det är väldigt gott! Sen går det ju att variera tillbehören så att man kan få helt olika rätter.
Hoppas du blir nöjd med resultatet!

Rigmor sa...

Du, det där låter gott!! Kan inte påminna mej att jag smakat, men det är ju aldrig för sent att testa...Ska bli spännande att höra ditt utlåtande!!
Idag är det en riktig höstdag tycker jag, lite småkallt och duggregn stundtals. Eftersom jag jobbat blev långpromenaden nu på eftermiddagen, och jag ska väl erkänna att jag kortade ner den lite...
Ha en skön fredagskväll vännen!!
Kram kram

ansepanse sa...

när kan jag komma? :) eller har ni redan ätit upp allt?
önskar dig en fin fredagkväll
kramen vännen