Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 5 september 2013

PRECIS SOM SMÅBARN IGEN

Det är stor skillnad på Peppe och Bamse. Peppe är lugn och cool och sover gärna länge på morgonen. Bamse han är precis som en barnunge. Vaknar tidigt och börjar tassa runt, det minsta jag rör på mig kommer han som ett skott och tänker att YESSS nu går matte upp. Så det gäller att ligga still och ibland kan han somna om men inte alla gånger och då är det bara att pallra sig upp.
Men sen när morgonkissningen och maten är avklarad då kan han lägga sig igen...fast då är jag klarvaken och uppe i alla fall...**
Så just nu ligger han och Peppe på min säng och ser ut att ha det mysigt.  Men morgon rundan ska det bli och sen måste dammsugaren fram vilket jag vill eller inte.
En fin dag igen verkar det bli och det är härligt...**
Nu Peppekillen,dags att vakna...♥

15 kommentarer :

Vero sa...

Ja när det inte är barnen som väcker en så är det nånting annat. Nu för tiden blir jag aldrig väckt av barnen på mornarna, det är ju jag som väcker dem efter lunchtid så där... Suck! Tonåringar.

Fina Frun sa...

Åh vilka sötnosar :)

yvonne sa...

Bamse är fortfarande barn. Sen blir han lika cool som Peppe! Solen skiner här med 22+ ..kram!

Mickis sa...

Så gott han ligger där Peppe :-)
Fina killen :-)

Zingo är oxå en liten slöfock.. Han har inte bråttom ut på morgonen :-) Men han gillar att busa, men orkar bara en stund. Han är 6år nu & det märks att han blivit lite äldre. Hur gammal är Peppe?

Ha en riktigt fin dag!
Kram

ansepanse sa...

:) mm, vovvar är ju våra barn :) eller hur? vilken superhärlig bild på Bamse och en gosbild på Peppe <3
ha en fin dag
kramar

Siita sa...

Ja du Peppe ser sååå trött ut. Virkningen är med. Kram

Camilla sa...

Haha, han är ju så söt lille Bamse!

Vänta du något år, så kommer även han vilja ta sovmorgnar och ta det lugnt! :)
Kraaaam

moi sa...

Som vilka barn/syskon som helst med andra ord.
Kram!

Veiken sa...

WOW! Idag är bilderna läckrare än vanligt...sååå fina är dom dina pojkar som bor hemma!Smarta är dom också! KRam

Rigmor sa...

Godingarna...här är nog Zambo lite mer som Bamse, så fort han ser att ögonlocket dallrar på mej fullkomligen han flyger upp i sängen, sliter täcket av mej och sen är det full rulle...!! Men sen kan han somna om när han fått fart på alla andra...
Vilken vacker morgon det var!! När vi tog kisserundan innan jobbet såg steg solen upp bakom skogsbrynet, dimman låg tät...magiskt och vackert, och jag utan kamera!!
Ha en skön kväll vännen, nu dags för kvällsrundan här!!
Kram kram

Nett sa...

Så söt, även om man vill sova lite längre. Ja det där med att dammsuga, ibland måste man bara oavsett. Kram

Diana sa...

Underbara bilder på hundarna!
Om du tar en runda supertidig morgon då, typ tre fyra... då kanske du också kan somna om? ;) Taskigt av Bamse att inte underhålla dig sen när han dragit upp dig. Haha!

Villa Freja sa...

Men Busbamse då ;)
Kram.

fianathome sa...

Haha..det är för söta de olika personligheterna. Vi hade en fransk bulldog, Ingegärd. Hon gick inte upp!! Man fick hälla ur henne ur hennes bädd.
De jag har idag är det raketer i. Minsta ljud man gör så blir de överlyckliga. Nu ligger jag på ovanvåningen och dom på nedanvåningen så man får morna sig lagom innan man tar sig ner :) Sen rastar alltid maken hundarna på morgonen. Japp - jag är bortskämd :))
kramelikram
Fia

yvonne sa...

Jag kämpar för att se hela filmen på 4an.Får se om jag vinner över John Blund!. Nattikram och Pööss