Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 24 september 2013

SEG MORGON

Ja det blev en seg och trög start på morgonen, men nu har jag fixat räkningarna druckit dubbel dos kaffe,och nu blir det en sväng med vovvsen. Sen får vi se vad som blir gjort i dag.....**
Ses.....♥

16 kommentarer :

Vero sa...

Vilken härlig bild. Och definitivt bättre väder än här.

Ska också fixa räkningarna idag. Tänkte jag skulle göra det på min lunch. Vi är borta hela helgen så det gäller att jag nu kommer ihåg det INNAN vi åker till Riga.

Vero sa...

Vilken härlig bild. Och definitivt bättre väder än här.

Ska också fixa räkningarna idag. Tänkte jag skulle göra det på min lunch. Vi är borta hela helgen så det gäller att jag nu kommer ihåg det INNAN vi åker till Riga.

Rantamor sa...

Hoppas att din dag blir jättebra.

Tjingelingen från Rantamor.

Siita sa...

Har än inget hört om bilen, gubben är till Resta o kapar ved. Han har telefonen med dit o dom ringer ju han. Ska sen till Linde o köpa garn till ett par nya bäddsockar, lika som dom jag gjort. Sen in på LIDL o köpa kattmat. Oj nu kommer lite sol också. Kram

Solglitter sa...

Samma här ..seg start...bra tips....sätter på kaffe direkt...hihi...
Härlig bild...hoppas du får en underbar dag vännen
Kram Lollo

Mickis sa...

Ni verkar ha lika fint väder som vi :-)

Njut av dagen :-)
Kram

ansepanse sa...

åh vilken vacker höstbild :)
här var det också en trög start i morse och kopparna med kaffe blev många kan jag lova
snart ska jag i allafall ut i solen
kramar vännen <3

Anonym sa...

Oj Oj,tänk om det sett ut så även hos mig i dag,,en härlig höstbild,,jag har regn o blåst,inte alls kul..jag åker upp till norrland i morgon bitti,ska bomma igen för den kommande vintern..Haé Kram.

yvonne sa...

Jag har varit på sjukgympan ,och sen handlade jag hem ,så att jag slipper ha allt på en gång Oliwer är snäll mot sin farmor och fixar så att datan är skyddad.Här är det fint väder.Kram!

Villa Freja sa...

Åh, dubbel dos kaffe. Något som vissa dagar kräver. Kram.

Diana sa...

Med en dubbel dos kaffe så kommer dagen säkert bara att susa fram i 190! :)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ibland krävs det en dubbel dos av koffein!!

Rigmor sa...

Rackarns tjusig promenadväg i alla fall! Känner igen mej...Här var det också en seg morgon, men det kan kanske bero på att jag jobbade...det gick åt ett par koppar kaffe på förmiddagen innan jag kom igång. Mina kollegor har lärt sej, kaffetermosen på jobbet ska vara välfylld när jag är där...
Och nu på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad som flög i mej, jag tog med mej Zambo och gick i skogen, bara planlöst i vår lilla skog...hur jobbigt som helst eftersom de avverkat både här och där och det ligger en hel del ris kvar. Men han njöt, fick spåra riktigt mycket, vi har ju gott om råddjur här. Och ja, ibland är jag lite harig, och ännu mer sen jag fick veta att en varg börjar dra sej åt det här hållet...Inte för min egen skull, men jag tror att han skulle reagera på Zambo.
Ha en skön kväll vännen!!
Kram kram

moi sa...

Nu har ju sommarn nästa kommit tillbaka, måste vara skönt att då ha en blank dag i almanackan!
Hoppas den blev härlig!
Kram

Aurora sa...

Vilken härlig bild.

Diana sa...

Sv: Det blev nåt som heter kvällsgott. Batmor har hittat på den. Lager på lager läggs ris, stekt svamp, majs, purjolök och bacon. Häll på bea-sås och ost. In i ugnen. Snabbt, lätt och perfekt att värma dagen efter. ;)