Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 26 juni 2014

EN MAGISK RESA

Jag är avundsjuk på dottern och hennes sambo som i dag startar resan från stugan uppe i norr till Lofoten. En drömresa dom haft ett tag och nu blir den av.
Det är ju otroligt vackert där uppe och dom lär ta mycket bilder så vi andra får njuta av dom sen.
Jag googlade fram lite bilder, och det är magiskt vackert, nästan så det gör ont i hjärteroten..**
Nu ska jag "hasa" mig ut med hundarna med min stela mörbultade kropp. Men man måste röra på sig, så gott det går..*L.**..
Ses...♥

9 kommentarer :

Rigmor sa...

Ja, jag blir riktigt avundsjuk på din dotter, men absolut inte på din mörbultade kropp!! Men tillbaka till resan...jag ser fram emot bilder som du kanske får förmedla med deras godkännande?! Så tillbaka till det onda...så lätt det är hänt! När man har barnbarn i närheten så blir det så mycket hopp och skutt i kroppen, så det händer lätt en olycka. Nu hoppas jag att det så sakta går över, eller ganska fort om jag säger så...
Ha en bra torsdag vännen!!
Kram kram

Paula´s Blogg sa...

Ja, säkert blir det en fin resa :)
Här är det soligt men blåser från norr...väntar på bättre väder!

Ha en fin torsdag!

Kram

Ama de casa sa...

Åh! Nu blir jag avis på dom - har länge velat åka just till Lofoten. Ser sååå fint ut där!
:-)

Gittan sa...

Dom får säkert en jättehärlig resa det ser fint ut.
Hoppas att du blir bättre i kroppen så fort som möjligt för det är inte kul att ha ont.
Krya på dig kramar.

yvonne sa...

Där är vackert uppe ....Ja det var tur att du inte bröt benen. Oliwer är guld värd ! Kram!

yvonne sa...

Det är inget på TV så det blir att läsa istället.. Nattikram och pöööss!

yvonne sa...

Godmorgon! jag såg också Ernst.. ha en bra dag !! Kram!

fianathome sa...

God Morgon vännen! HOppas att kroppen mjuknat upp. Det där med rörelser som man är "ovan" vid kan sitta i en stund. Kanske kan du bada lite varmt i badkar med lavendelolja. Det brukar mjuka upp kroppen gott.
Här hoppas jag på lite bättre väder. I morse när vi kom upp och ut med hundarna här i skogen så såg jag bara en endaste stor RÖV...Rådjursröv! Han hade mumsat i sig alla fina rosor som jag gått och suktat efter ska slå ut..fot i röven på den!!! Suck..Ha det så gott idag kramen (bilder vill jag gärna se!!)

Camilla sa...

Kan tänka mig att dom kommer att få en kanonresa. Men nog tror jag att dom hade ha fått det liiite roligare om vi hade följt med ;)
Kram!