Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 19 juni 2014

MIDSOMMARNATTENS KÖLD ÄR STRÄNG

Nej men så illa ska det väl inte bli. Även om det var kallt på förmiddagens promenad,och blöta blev vi. När vi gick i väg var det uppehåll så inga regnkläder på. Men på hemväg vräkte regnet ner.
Det verkar bli en kylslagen Midsommar i år så det gäller att klä sig varmare än det brukar behövas en "normal" Midsommar....
Bild lånad från Google,
Ha det gott..♥

11 kommentarer :

Gittan sa...

Här regnar det för fullt och har så gjort sedan jag var på väg till bilen från affären med fyra påsar mat, jag kan tala om att allt och jag blev genomblött.
Men hoppas att det blir bättre i morgon, det är inget kul om det regnar. Det är inte så kallt här men som sagt väldigt blött.
Ha en jättebra helg, Kramar.

Paula´s Blogg sa...

Här har det inte regnat idag..knappast regnar det i helgen heller..men varmt är det inte

Ha en fin helg!

Kram

Paula´s Blogg sa...

Här har det inte regnat idag..knappast regnar det i helgen heller..men varmt är det inte

Ha en fin helg!

Kram

DEcdia sa...

Midsommar firas varje år nere i mammas koloni (förr i mormors), inga undantag finns även om småbarnen något år fått ha på sig vinteroveraller. :)

Henrik Olsson sa...

Regnet har vräkt ner idag, men nu verkar det bli bättre igen! :)

Rigmor sa...

Just nu kommer det en rejäl skur...igen. Men det är ju inte midsommarafton förrän i morgon, så det hinner ju bättra sig...och det är väl tur att vi inte bor i Kiruna, för där snöar det nu...
Sen...än en gång...GRATTIS farmor!! Känslan...ja den går inte att beskriva, det är lika pirrigt och underbart varje gång, och man vänjer sig aldrig, tack och lov, första gången man får hålla det lilla livet i sin famn. Så lyckligt lottade vi är med barnbarn Marita!! Och klart att det är lite omvälvande för tjejerna, men inte kommer de i skymundan, även om det kanske smyger sig in lite avundsjuka då och då, men det gör det alltid mellan syskon.
Här fick vi ta en extra runda runt uthus och bilar ikväll, och kolla så allt är låst. Bara en liten bit härifrån var det s.k. vägpirater för någon timma sen, och det känns ju inte sådär riktigt säkert. Vart är vi på väg, man blir riktigt rädd.
Önskar dej en riktigt skön midsommar!!
Kram kram

yvonne sa...

Nu slänger jag ner benen i sängen och säger Natti vännen och Pöööössss

Camilla sa...

9 grader var det då jag steg upp i morse...
Just nu skiner solen men dom har hotat oss med regnskurar.
Jaja...det lär nog bli midsommar ändå ;)
Kram!

Nett sa...

Sol, inte direkt varmt men så länge regnet håller sig borta så känns det bra.. Trevlig midsommar till dig. Kram

Ama de casa sa...

Hoppas det regnet var det sista för denna helgen...
:-)

Glad midsommar!

yvonne sa...

Jag vårdar blomman lika ömt som vänskapen med henne som jag fick blomman av! Ha en bra kväll!!Kram!