Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 17 juni 2014

SOMMARFINA FOSSINGAR

Idag är det dags för fossingarna att få sig en omgång, toppenskönt ska det bli och jag njuter verkligen av behandlingen. Till skillnad mot ena sonen som var iväg en gång tack vare en ond och besvärlig förhårdnad. Han är så otroligt kittlig om fötterna så det var ingen höjdare alls sa han,hehe.....
Bild lånad från google...

8 kommentarer :

yvonne sa...

Du har nog haft otur med potatisen. Du... du är ingen rugguggla!!Kram!

Dehäreja sa...

Visst är det hääärligt att få "fina fötter", iaf om man inte är kittlig! Nästa vecka är det min tur för ett återbesök hos min Fotvårdsspecialist :)

Herr Nilssons Fru sa...

Oh så skönt - blir allt avis :)
Kramiz

TantGlad sa...

Jätteskönt och härligt på alla sätt och vis genom att vårda sina fötter. Här själv badat dom nu, och så ska ett rött lack på..
Skönt skönt.

Kram nu från mig.

Decdia sa...

Åh vad skönt för dig!
Jag har aldrig gjort det men vill hemskt gärna prova det, har så mycket förhårdnader på mina hälar.

Rigmor sa...

Det skulle jag verkligen också behöva!! Mina fötter ska helst inte visas alls...riktigt fula, fullt sprickor på hälarna...Förstår att du njöt.
Usch, idag har jag varit riktigt frusen. Blir lite orolig...många som är krassliga nu igen, och det har jag varken tid eller lust med, ligga hemma i sängen över midsommar.
Ha det så gott vännen!!
Kram kram

Henrik Olsson sa...

Mina skulle också behöva! :)

Gittan sa...

Det låter härligt, men inte så skönt om man är kittlig då.
Viktigt att ta hand om sig själv också.
Stora kramen.