Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 11 juni 2014

FÖRSTA AVSLUTNINGEN

Ikväll klockan sex är det dags för Amandas första avslutning.Nu är det förskoleklassen eller "nollan" också som den kallas, som avslutas.Till hösten börjar hon första klass. Lilla gumman♥
Farmor kommer att få tårar i ögonen såklart, det är så fint att se barnen stå där och sjunga klädda i sina finaste sommarkläder.
Man känner tacksamhet att återigen få uppleva dessa härliga avslutningar,och nu är det barnbarnen det gäller...
Bakning gillas, både att göra och sen äta.....
                   
                           
                 

10 kommentarer :

yvonne sa...

Hon är snart stora damen ditt barnbarn. och en söt sådan kanske efter dej!! ....Jag är dålig på att dricka ,måste hela tiden påminna mej. Kram!

syren sa...

Så söt Amanda är och visst är det är det något visst med skolavslutningen. Amanda är lika gammal som Maja mitt näst äldsta barnbarn. Tyvärr kan jag inte närvara på skolavslutningen. Baka är kul tycker också Maja. Ha det gott i värmen! kram

moi sa...

Amanda är en riktig skönhet!
Minns det som igår, Dianas skolavslutningar.
Med stigande ålder tyckte hon dock att det blev allt för pinsamt med en mammas om fick tårar i ögonen så fort det börjades.
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Söt tjej, ja så kul med skolavslutningar igen, min äldsta blev ju sex nu så de dröjer lite ännu. De här med barnbarn är lite speciellt.
Kramiz

Mickis sa...

Visst är det mysigt & stämningsfullt
med skolavslutning :-)
Förstår att du njuter av att få gå på barnbarnens avslutningar :-)
För oss är avslutningarna slut... men det kommer säkert en tid när man kan få gå på barnbarnens avslutningar i framtiden :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Rigmor sa...

Kommer ihåg när jag var med på äldsta barnbarnets första skolavslutning...jag bölade så hon fick skämmas för sin mormor!! Sen var det knappt jag fick följa med någon mer gång...Å visst är det något speciellt, de fina uppklädda barnen, förväntansfulla...Tack och lov att vi får uppleva det om och om igen!!
Önskar dej en riktigt trevlig kväll!!
Kram kram

yvonne sa...

Nu tippar jag mej ner i sängen .. nattikram och Pööösss

Fenixmonas sa...

Så fin hon är den lilla, som nu är på väg att bli stora damen...Man blir så nostalgisk vid dessa skolavslutningar så tårarna rinner...Kramiz

yvonne sa...

Godmorgon! Tur att du vaknade så att du kunde krypa ner i sängen och fortsätta sova. Jag är glad över att du vaknade och gav mej kram och pööss, Ha nu en bra dag Morgonkram!

Gittan sa...

Visst är det härligt med skolavslutningar, inget öga är torrt tror jag. Och så söt tjej du har, mitt äldsta barnbarn går ut ettan oj oj vad tiden går.
Stora kramen till dig.