Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 16 juni 2014

SOMMARREA

Ja rean har börjat på mycket av sommarkläderna nu. Förr började den efter Midsommar, men allt blir som bekant tidigare och tidigare. Så redan före Midsommar börjar rean på sommarkläderna.
Inte gör det mig nånting, just nu är det ju sommarkläder som gäller även om det typiskt nog ska bli svalare väder den här veckan.
Jag var till Mariebergs köpcentrum på förmiddagen och gjorde lite fynd, en rabattkupong på 100 kr hade jag också, perfekt.....Linslusen Bamse är med hela tiden..**

6 kommentarer :

yvonne sa...

WOW!!!! Vilken snygging!!! Toppenbrud!
Jag har lyckats se filmen Restless ,Men om sanningen ska fram så somnade jag lite på mitten av filmen.. pöööss och Kram!

Maria sa...

Ja det var fina kläder, somrigt och sköna ser dom ut att vara. Ja jag tycker inte heller om getingar, blir lite halvt hysterisk när dom kommer och det värsta är att jag fört över den rädslan på Kajsa, helt vansinnig hund så fort det dyker upp en. Där skulle man varit med i bilen när du fick besök av en spindel, vilken syn det måste varit. Det blir nog inte mycke bloggande för mig innan midsommar, känns just nu som jag jobbar jämt så också den dagen, därför önskar jag dig en Jätte fin Midsommar.
Kramizar

Fenixmonas sa...

Snyggt! Kul att kunna fynda redan nu! Kramiz

gittan sa...

Vilken böna och snygga kläder, visst är det kul med lite nytt och att det är rea gör ju inget.
Linslusen är riktigt gullig.
Ha en bra dag. Kram

Mickis sa...

PERFEKT med lite nya kläder till fyndpris :-)
SNYGGT!!!
Bamse vill gärna vara där du är va?

Kram

Browneyedgirl sa...

Men vad mycket snyggt du fick med hem :) Passar dig jättebra.
Kram fina vännen <3