Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 13 september 2014

FORMEL 1 KOM TILL STAN

Dagen före valdagen har det varit fartfest i stan. Marcus Ericsson och hans formel 1 stall Caterham har varit här och dånat fram på avspärrade gator. Mycket folk som var där och tittade. Inte var dag man får se dom bilarna på nära håll.
Toppenväder har vi haft i dag så det har varit riktigt skönt.  Tidig morgon blev det såklart när tjejerna är här. Men istället blir det en mysig långfrukost i tv soffan.
Vi bakade tigerkaka sen till fikat.  Dom har blivit riktigt duktiga bagerskor,
Slicka smet tillhör, det viktigaste av allt..**
Igår kväll höll jag på en hel del med lille Alexander, och då finns det en liten "gubbe" som blir rätt avundsjuk och nyfiken och tycker att matte minsann ska pyssla med honom också.
Amanda håller honom sällskap under köksbordet där han låg och tjurade...

8 kommentarer :

Mickis sa...

Det är ju själva smeten som är det bästa ;-)

Kan tänka mig att Bamse blir lite sotis ❤️

Ha en fin kväll!
Kram

Aurora sa...

Vet inte om jag gillar snabba bilar speciellt. De bara väsnas. Även vi har haft gott väder idag. Varmt men ngen sol direkt.

yvonne sa...

Att slicka skålen är ett viktigt arbete! Klart att Bamse är avundsjuk! Nu har jag set det blodröda fältet Höll mej vaken hela tiden.. Nattikram och Pööösss

yvonne sa...

Godmorgon!Jag sov innan dej! Idag mår jag bättre ,har inte så ont i ryggen mer.Ha en bra söndag!Morgonkram!

Anonym sa...

smeten är god den :)

Anonym sa...

Ja Grattis till Ida..Klart att Bamse känner sig lite på sidan om,,han brukar ju vara i centrum..
Kanonväder har vi i dag,hoppas att folket gör sin plikt o röstar..Slicka smetburk är ju ett måste..Haé Kram.

Anonym sa...

Nej för tusan,lunchen blev 2 st äggmackor,,Min "Flygande jakob" ska jag mumsa i mig lite senare i 5 tiden,,sen står jag nog pall hela valvakan,,klart det blir lite rött till också..Haé Kram.

Gittan sa...

Vilken tur att du har hjälp av såna duktiga och till på köpet söta bagerskor, och slicka bunken är viktiga saker det. Bamse gubben han är ju för go, klart att inte matte ska bry sig om någon annan SÅ mycket. Kram vännen.