Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 3 september 2014

UT I DIMMAN

Nej så farligt är det inte, det är lite grådisigt ute men det försvinner nog bara solen kommer fram. För sol har dom lovat oss i dag.
Nej dimman finns i mitt sega huvud. Det känns som en förkylning är på gång. Så nu gäller det att mota Olle i grinden**
Nu ska vi ta en lite försenad morgonrunda, sen blir det sjukgympa och handling.....
Haa de...♥

14 kommentarer :

znogge sa...

Hoppas att det är falskt alarm med förkylningen. På min arbetsplats går det maginfluensa vilket inte känns det minsta lilla lockande. Så jag hoppas verkligen slippa smittan.

Ha en bra dag i dag!

Kram

Decdia sa...

Ojoj, häll i dig vitaminer och allt annat som kan hjälpa!

gittan sa...

Kanjang brukar jag mota förkylning med, det brukar komma såna där elaka baciller så fort barnbarnen börjar skola o dagis.
Kram vännen.

Mickis sa...

Håller tummarna att du inte blir sjuk nu :-)
Ha en fin onsdag!
Här hos mig skiner solen idag ☀️☀️ Njuuuter ❤️
Kram

Rigmor sa...

Men visst var det riktigt skönt när du väl kom ut? Luften kan vara fantastisk denna månad, och jag har faktiskt lärt mej att uppskatta september. Förr var den så deppig tyckte jag, sommaren slut, bara vintern kvar...Men nu, särskilt såna här dagar, ingen klagan från min sida!!
Ja du...dessa älskade hundar...Jag är fortfarande lite i chock. Och inte nog med det, tror det var polisen som var där och tränade sina hundar ett tag också, fullt pådrag. Sammanlagt 26 ekipage på planen som mest. Han lydde, ja det är klart att han ville hälsa lite här och där, men sen när han förstod att så gör man inte, ja men då dög ju matte riktigt bra. Det går att få ordning på honom! Sååå roligt!
Ha en skön fortsättning på dagen!!
kram kram

Anonym sa...

Hejsan,Du om äpplet är tagit en tugga på,,då är det jag som varit framme..
Ja hemska tanke,att bli utan kaffe,,jag har en burk frystorkat stående,som nödkaffe utifall..Haé Kram.

yvonne sa...

Du... segheten kanske beror på vad du gjorde kvällen innan:-)..Jag skulle gärna vilja vara med och slänga"käft" med er! Kram!

|| henrik olsson || mannen som kan prata om hundar || sa...

Vi hade disigt här också i morse, men ack så vackert det blev när solen kom fram!

Susanne P sa...

Här börjar det också kännas att höstviruset börjat härja omkring. Halsen svider, näsan droppar och huvudet känns som en gröttallrik.

Kram

yvonne sa...

Det strular till sig i Leifs restaurang! Nu knoppar jag in! Ser om jag orkar se filmen på sjuan. Nattikram och Pöösss

Ama de casa sa...

Hoppas du klarar dig! Inte kul att bli förkyld...
Kram

Fenixmonas sa...

Ja, nu är det dessvärre förkylningstider igen. Har märkt det på mitt jobb, många som varit borta pga förkylning, halsont o feber. Kramiz

Anonym sa...

Godmorgon o ha ne bra dag

yvonne sa...

Godmorgon!Kaffe hade varit bra TV och Starkare grejer somnar jag av.Dom har det tufft på Leis restaurang! Ha en bra dag Morgonkram!