Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 22 september 2014

FÖRSTA HÖSTRUSKET

Ja det blåser och regnar, så man kan väl säga att den ruggiga biten av hösten är här. Många grader är det inte heller. Igår när vi gick med hundarna borta vid strandängarna och sen upp i skogen så sa vi att det är otroligt så torrt det är. Inget vatten nånstans i diken eller där det brukar vara geggigt.
Nu kommer väl regnperioden och ändrar på det..**
Bamse bryr sig sällan om vilket väder det är, han är lika glad för det...
Men Peppe och jag tycker samma sak, så jag har full förståelse för hans sura min..*L*..

Haa de....♥

                                                            
                                                                  
                     

8 kommentarer :

yvonne sa...

Peppe ser sur ut ,mina bryr sig inte så mycket om vädret! ....Jag kommer att bli nöjd med trappan! Kram!

Anonym sa...

ja inte alla hundar gillar hundväder

Anonym sa...

Hu ja,,nu börjar survädret..Ja det är tur så länge ingen kommer till skada när träden blåser omkull,,var ut en sväng i morse,såg att många träd ligger..Körde ner till havet,,där såg jag ett vredgat hav som det yrde skum om..Regnet har upphört men det viner i husknuten..Haé Kram.

Paula´s Blogg sa...

Ja, igårkv så regnade det o började blåsa...idag är det inte såå varmt...nordanvinden blåser!
Lite irriterad idag också faktiskt, men jag hoppas på att det är bättre imorgon !
Ha en fin måndagskväll

Kram

Decdia sa...

Haha, nej vem vill bli blöt? Jag hoppas regnet håller sig borta tills dess att jag kommit till jobb. Inte skoj med regn och friska vindar ju.

moi sa...

Om blickar kunde döda....
Han ser inte ut att vara nådig att tas med den store Peppe.. ;)
Kram

Rigmor sa...

Det var väl en föraning om vad som komma skall...tur att det ordnade upp sig lite till eftermiddagen, även om termometern inte kom så värst högt...
Zambo blir alldeles spattig när det blåser, skuttar och drar i kopplet, precis som om han vill ha promenaden överstökad så fort som möjligt. Och idag har vi varit till Hund & Katt i Kumla. Han hade en liten knöl i ljumsken, som jag ville ha kollad. Nu var det förmodligen ett bett från något litet djur som sen blivit en förhårdnad. De stack hål på det, och sen fick vi cortisonsalva att använda i en vecka drygt. Sen skulle veterinären ringa och kolla hur det var, det kallar jag service! Zambo skötte sig exemplariskt, förutom att han kissade på golvet när vi fick ut...ungefär som tack så mycket!!
Nu hoppas vi på en riktigt vacker och skön tisdag!!
Ha det gott vännen!!
Kram kram

Anonym sa...

Hihi....Underbar "voffs"min ♡
/Nospuss