Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 23 januari 2012

ATT VÄLJA

Ja då sitter man här och funderar,dels vad man ska skriva om så här på morgonkröken,och vad jag ska göra sen efter Peppes runda. Jag har lite ärenden att uträtta. Antingen åker jag upp på stan,eller så blir det Mariebergs köpcentrum.Det jag ska ha finns på båda ställena. Men åker jag till köpcentrat så är risken att det följer med lite mer hem..*L*...nåja det återstår att se..
Ses till fikat♥
7 kommentarer :

biggan sa...

så fin blogg, du gjort här, kanonfin vännen, hoppas den funkar bra för dig, kram biggan

Malin sa...

Skönt att kunna ta dagen som den kommer, vilken härlig lyx. Du hamnar där du hamnar helt enkelt och jag hoppas du har samma härliga väder som vi så er promenad blir så där underbar som den bara kan bli en gnistrande vinterdag!
Kram

Siita sa...

Hejsan Mita. Ja jag blir nog kvar här. Metro har inte fixat det med texten än fast jag varit borta så länge. Bara krångel som vanligt. Här är kallt o det dalar lite flingor med. Ha det gott. Kram

carinasjolund sa...

Vad fint du gjort inne hos dig :)
Bilderna på Peppe är underbara :))

Visst är det skönt i bland och inte ha någonting inplanerat, bara ta dagen som den kommer :)
Kramen vännen♥

Yvonne :-) sa...

Då avvaktar vi och ser om det har blivet en"mita" ....Man kan använda mycket till soppa.Jag hade knäcke och fransbröd till min soppa.Jag hörde dej fastän du viskade.. Kramen!

Ama de casa sa...

Hoppas du gjorde fina fynd :-)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Shoppingtarmen var ett nytt uttryck :P