Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 30 januari 2012

EN NY BEKANTSKAP

Ja för mig, det är prinsessan Lillifee. Men det är nånting som Amanda pratar om en hel del,och snart är det biopremiär på Prinsessan Lillifee och den lilla enhörningen,närmare bestämt den 10 Februari. Man kanske skulle följa med,det är alltid roligt med tecknade filmer. Lillifee bor i sitt rosa rike,och det är ju Amandas favorit färg.
Strålande fint vinterväder har vi haft idag. När man gick i solen så kändes det riktigt skönt,den värmer pyttelite, så det finns hopp...
Jag fick en sak som passade mig utmärkt av gubben. Ett presentkort på Mariebergs köpcentrum. Han vet vad frugan gillar att göra. En annan sak som jag var och köpte mig idag för ett annat presentkort jag fick det var en mjölkskummare. Perfekt till en latte älskare..*L*...

Undrar om jag ska visa nån bild på min eländigt korta frilla, nåja, så farligt är det inte,men lite måste man beklaga sig det hör till..

Jag ser lite småtjurig ut,eller hur? Ikväll ska jag se på Familjen annorlunda och som vanligt inte fatta hur man kan skaffa så mycket barn.Ja att göra många barn det är väl en sak,men sen ska dom tas om hand och det kräver ju sitt och är inte bara...
Ha en fin kväll....♥
                       

15 kommentarer :

Carina Sjölund sa...

Du blev ju jättefin i håret vännen!

Här blir det ingen familjen annorlunda för mig, jag sätter mig med min toppen bok i stället :))
Kramen♥

Roggan sa...

Inget som jag kollar på, får så ont i magen då. *L* Kram

Anonym sa...

Hej! Vi tror du är en liten Fe' du med som går ut på promenix med den Rhodesiska Puckelryggen Peppe. LER! Ha en hunderbar dag !

Sussi sa...

Ditt eländigt korta hår? Nu förstår jag inte alls. Du var ju jättefin i håret! Familjen annorlunda gillar inte jag att titta på. Jag retar mig på många av dom. Dom är lite för annorlunda för min smak ;)

Tecknade filmer är jätteskoj att titta på. Inte behöver du en täckmantel för det inte..

Kramisar

Yvonne :-) sa...

Du stannar vid 30+ Det har jag också gjort. Du det är snygg frissa ! Jag såg också familjen annorlunda. Blev så trött på de stimmiga ungarna som fick hoppa i Ikeas soffor.. De ska vara glada över att jag inte var där... Fick jätteont i halsen i kväll kan knappt svälja spott... Natti och sov nu så gott.. Pööss!

Anonym sa...

Vadå fattas väl inget på den frillan.så sitt du och se småsur ut för ingenting,,eller du kanske leker arga leken med gubben..
Ja kassler är perfekt snabbmat,lätt fixat och gott..Haé Kramen.

Aurora sa...

Inget fel på det håret. Kram

Anonym sa...

Okidoki,,Då säger jag Nattis,sov gott.Kram.

Diana sa...

Oj, där var en ny prinsesskollega jag missat. :)

Snygg frissa!

Siita sa...

God morgon Mita. Jag sa till gubben se dom får hoppa i IKEAs vita soffa med skorna på. Fy det hade jag inte låtit någon av mina barn gjort. Här är det ca 9.5- idag. Kram

Browneyedgirl sa...

Missade familjen annorlunda, var för trött =) Tvärsomnade. Men älskar det programmet, får mitt hem att verka som lugna gatan *skrattar* Kramen fina du <3

Browneyedgirl sa...

Glömde ju säga grattis i efterskott =) Hipp hipp hurra <3

Paulahelenas sa...

Men oj vad fin du blev i håret!
Jag ska o klippa mej idag kl 13...ska bli skönt att få kortare.
Här är J hemma idag, dom andra är i skolan. M är förkyld o har lite stegring...
Kallt har vi fortfarande....brr....

Ha en bra tisdag!

Kram på dej

Lisbeth sa...

Man får hänga med tack vare barnbarnen det är ju tur det. Lillifee är en av mina bekantskaper men den som jag har träffat mest sista året är Raponsel med sitt långa hår. Inte nog med att vi ser den vi ska leka den och varje gång får jag var elaka styvmamman. Lite orättvist är det. Jag fyller år om två månader och jag har önskat mig en mjölkskummare. Nu när man är hemma så blir det både godare kaffe och lite cafekänsla. Varför du ser så sammanbiten förstår jag inte. det blev väl snyggt. problemet med korta frisyrer är ju annars att man måste hålla efter dom för att det ska se bra ut.
Ha en fin eftermiddag

Veiken sa...

Verkligen synd att klaga på den frisyren...det är ju snyggt...
Prinsessan Lillifee har jag aldrig hört talas om. Här är det bara racerbilar som gäller just nu. Kramar