Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 16 november 2014

ATT LETA EFTER EN SAK SOM INTE FINNS

I ett par år nu så har jag köpt så fint stort blockljus på Ica Maxi före jul. Det stod så vacker juldikt på det. Och ett år så var det goda recept till julen skrivet i vackra snirkliga bokstäver.
Nu har jag letat men inte hittat några. Mycket julsaker är framställda och massor av ljus, men inga såna som jag ville ha.
Lite tråkigt tycker jag, det var så fina ljus och räckte länge. Nåja, än finns ju tid att det kanske kommer,hoppas,hoppas......
Ljuset är från förra julen....**

12 kommentarer :

Anonym sa...

Kväller,,ja det smakade alldeles utmärkt,,men fläskfilé brukar inte göra ont heller..Oj ett sådant ljus har jag aldrig sett,,kanske beroende på att jag sällan köper några,det blir bara dom små i aluminiunformar(värmeljus) heter dom så..Haé Kram.

badtant.bloggo.nu sa...

Hoppas att de plockar fram ditt ljus även till denna Jul. Man ska ju hålla på traditionerna.
Kram på dig.

yvonne sa...

Bra vi håller oss unga du och jag :-) Nu ska jag ta skönhetssömnen så... nattikram och Pööösss!

Decdia sa...

Om du skriver snyggt (eller har en stämpel) så kan du skriva ner texten på en vit servett, sätt servetten på ett blockljus och värm det mot tex en spisplatta. Tada!
http://decdia.blogg.se/2011/november/massa-scrap.html

Herr Nilssons Fru sa...

De var ett fint ljus, inget jag sett varken på Maxi eller någon annanstans. Hoppas du finner ett även denna jul. Fråga - någon vet väl om de är på ingång kanske.
Kramiz o go måndag

Fenixmonas sa...

Väldigt fint ljus, men hade du hjärta att bränna ner det då? Det hade nog jag inte kunnat gjort...Sågm att du också var igång med fönstren, ja det tar sin tid. Kramiz

yvonne sa...

Godmorgon! Du la dej 5 min efter mej. Hoppas att du har sovit gott ,för det har jag gjort! Morgonkram!

Anonym sa...

Ja vi grattar vinnarna,,och längtar till ordlekens motto..Mot Solsemester..Haé Kram.

Rigmor sa...

Skriv till Ica centralt vet ja!! Dom brukar vara serviceinriktade, och kan tala om de överhuvudtaget är inköpta i år, ljusen alltså. Lycka till!!
Men du...kan november bli så mycket gråare...?? Usch, nu börjar till och med jag tappa modet. Vill inte gå ut mer idag...
Ha det gott vännen och pussa de fyrbenta!!
Kram kram

Anonym sa...

ljus o lampor är det trevliga med den mörka tiden

moi sa...

Ha tålamod! De kommer att plocka fram nya saker hela tiden!
Visst är de vackra de ljusen så de kommer säkert (hoppas jag!)
Kram

yvonne sa...

Det var ett tufft pass i bassängen.Har varit ute och gått! . Idag har vi regn! Kram!