Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 8 november 2014

NÅGON SOM SÄGER FULA ORD

Denna gråmulna dag så åkte vi ut till det stora möbelvaruhuset och införskaffade en ny tv bänk som vi skulle gjort länge. Men nu blev det äntligen av.
LG gillar att skruva och dona och få ihop saker och ting. Han brukar kolla igenom att allt finns med och lägga i prydliga högar. Sen är det "bara" att köra. Ja förhoppningsvis, och dom flesta gånger så går det bra. Men inte alltid, och den här gången är det en sån gång....
Han håller på ute i hallen, och började muntert visslande. Nu har visslandet övergått till väl valda ord. så jag håller tummarna att det blir en tv bänk och inte något annat..**..
Jag servar med kaffe och kommer med glada tillrop,hehe....
En rustik bänk eller hur?
Förhoppningsvis kommer en bild när den är färdig.....**

6 kommentarer :

Anonym sa...

Kväller,,Ja vi får hoppas att dina glada tillrop och kaffet fixar så att montören sätter ihop bänken på rätt sätt...I nödfall får du ta den avbildade bänken..
Ja jag tror det går att variera detta pullade kött på hur många vis som helst.Haé Kram.

Aurora sa...

Sortera i små högar är ett måste när man ska montera möbler. Hoppas han har gått över till visslandet igen. Kram

moi sa...

Sen.... när mannen har fått upp farten och fått ihop bänken kan du väl skicka hit honom!?!
Jag lovar att också bjuda på kaffe och glada tillrop! :)
Kram

Maria sa...

Det kan vara en upplevelse att få ihop möbler, jag får oftast någon skruv eller annat över. Hoppas det gjorde gott med kaffe fick honom på gott humör ifall det ville trilskas.
Ha en skön söndag/kramen

Anonym sa...

Glada tillrop kan vara illa placerade ibland om det inte går bra :)

Veiken sa...

Hahaha! Jag ser på ett senare inlägg att det gick bra! Vår son brukar säga: Efter en massa jävlar och fan från farsan så brukar det bli bra! PS. Ursäkta språket! ;) KRam