Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

lördag 1 november 2014

LILA BUSSEN SVÄNGEN

Lila är färgen på Örebros stadsbussar, och dom går på biogas, och sen har dom sin stora uppställningsplats inte alltför långt ifrån oss. Det tar ca en dryg timme att  gå "lilabussen svängen" som vi säger.
En bild från samtrafiks platsen framför slottet....

Den gick vi på förmiddagen i gråtrist väder. Och innan vi hade hunnit hem så började det regna, tyyyypiskt. Fast vi var förberedda med regnkläder, även hundarna.
Men ändå, inte så behagligt att gå i regn och Peppe gillar inte att bli blöt på huvudet. En kebba kanske till honom också..**..
Nåja, vid lunchtid kom den här lille killen på besök med pappa, så det har lekts med bilar och ritats och målats i målarböcker.
Bamse är som alltid generös med pussar♥
 Fika blev det också, digestive kex är en stor favorit just nu. Vilken tur att farmor hade såna.
Dags nu att fixa kvällsmaten, hasselbackspotatis och lövbiff med beasås.Mmmm.....sen blir det såklart" Så mycket bättre..".**
Ses♥

8 kommentarer :

Gittan sa...

Vilka fina bussar ni har hos er då. Här har det också varit regn i dag och vilket fin besök du haft. Konstigt att farmor/mormor alltid har det barnbarnen tycker om hemma....ha ha. Ha en skön kväll. Kramar.

Maria sa...

Tack snälla för kramen. Ja livet går vidare trots att inte Kajsa finns härHa längre. Saknaden finns där varje dag. Jag har lånat Leos hund ett tag för livet blir ganska så tråkigt utan hund.
Det var inte dåligt vilka fina busar ni har, dom syns väl.
Såg att du mått dåligt hoppas hjärtat har lugnat sig och du mår bra igen.
Ha en skön söndag/kramkram

Maria sa...

Jisses som jag skriver men det är ju bussar det skall stå och varför det kom med ett Ha vet jag inte.
Kram igen

yvonne sa...

Du är en sån farmor som alla vill ha!!Jag har sett Så mycket bättre på TV ,började se filmen på fyran men... känner att jag måste nog dra täcket över huvudet.. Stor nattikram och Pöööössss

Decdia sa...

Jag har så mycket bättre inspelat, Batman arbetar nämligen. Men snart är han nog hemma och då tittar vi nog. :)
Våra stadsbussar är gröna och de som går på landet är gula.

yvonne sa...

Godmorgon 31 år är också lång tid.Ni träffades också när du var 10 år *blink* .(precis som vi). Jag sov när du kom ,jag tyjade inte se filmen på fyran... Ha en bra söndag! Morgonkram!

Anonym sa...

annars skulle man kunna tro att det var Gävlebussar = löfbergs lila :)

Anonym sa...

annars skulle man kunna tro att det var Gävlebussar = löfbergs lila :)