Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 16 juli 2012

DÅLIG BLOGGNING

Inte mycket jag är på bloggen nu kan jag säga, dålig på att hinna svara på kommentarer är jag också. Tiden bara flyger i väg, men jag hoppas ni har överseende,och det är säkert många av er som inte ägnar er fullt ut med bloggning heller under sommaren.
Men jag hoppar in när det finns luckor,så inte slipper ni mig helt..*L*...
Här ser ni föresten blomman jag hade i lördags och undrade om ni visste namnet på, och det var många som kunde..
Den underbara Fjärils lavendeln var det..♥

7 kommentarer :

Yvonne sa...

Vill inte slippa dej!!!Jag kan inte sova bra om jag inte har sagt natti och pöössen till dej.Mackor med gott pålägg är bättre än kakor tycker jag .Kram!

Maria sa...

Nä du slipper nog inte ifrån oss heller men så blir de ibland att annat kan komma i mellan, blogga kan man göra till hösten när man helst vill va inne.
Ha de fint/kramen

Nett sa...

Ibland blir det så, man kan inte orka och hinna med allt. Jag börjar jobba nu inatt så nu lär det vara begränsat med tid även hos mig. Kram

Siita sa...

Hejsan. Åkte förbi idag o vinka, såg du mej. Haha nej vi var bara fram till stationen o hämta dotter o barnbarn. Men glömde handla så det får jag göra nu när vi fikat klart. Kram

Sussi sa...

Tjusig blomma! Härlig färg :)

Nä, man har inte alls samma tid som annars. Nu jobbar jag väldigt mycket med. Förhoppningsvis är det bara tillfälligt nu på sommaren.
Men i övrigt brukar det vara angenäma saker som håller en borta från bloggen ;)

Kramisar

Veiken sa...

Härlig lavendel... Det är som en bergochdalbana med bloggeriet- ibland vill man hålla på i ett kör och ibland är bloggen nerläggningshotad. Det har varit nära deleteknappen ett par gånger hos mig! Kram på dig...

Carina Sjölund sa...

Oss slipper du inte så lätt :)
Men visst finns det andra saker att pyssla med nu på sommaren.
Men något inlägg från dig vill vi ända ha *Blink*
Kramen rara vän♥