Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

torsdag 11 oktober 2012

ATT STUDERA KRÄVER EN DEL

Det har sonen Peter märkt som började skolan för nån dryg månad sen. Studietekniken lägger man ju av med när man inte håller på. Sen gäller det att hitta den igen. Med två småbarn hemma så är det inte det lättaste alla gånger. Visserligen är dom på dagis och han hämtar dom på eftermiddagen efter skolan. Sen är det alltid en hel del annat som ska göras. När mamma kommer hem från sitt jobb så tar hon över och han får tid över till att läsa in det som behövs.
I morgon så är det prov, och i morse kom han hit och skrev ut en massa,sen medans jag var ute med Peppe satt han i lugn och ro och pluggade. När jag kom hem efter två timmar så var fikat klart och det var inte dumt.
Efter lunchen nu så drog han i väg till skolan. Men han tycker det är roligt,och han har ju ett mål framför sig..*
Dom har lovat sol idag, men den var bara framme i morse, sen har det mest varit mulet. Men det är ok ändå så länge som regnet håller sig borta.
Nu ska jag dra i gång med dammsugningen som behövs mer än väl...*
Ses...♥

9 kommentarer :

Siita sa...

Blir nog inget till Örebro idag heller. Gubben fick åka o hjälpa en kompis att klämma rör. Den som skulle ha gjort det lös med sin frånvaro o Leif orkar inte själv med sina dåliga axlar. Men tror nog spisen finns kvar, dom hade satt in den den 22 sept. Inte lätt att läsa läxor med två små barn, jag vet. Jag hade tre småttingar när jag studerade som vuxen. Kram

Carina Sjölund sa...

Jag tycker dom är så duktiga som vill läsa!
Men har man någonting man verkligen vill, så går det säker jättebra och lätt :)

Här har visst solen lyst, men vad har jag haft för nytta av den??? jag har ju sovit. Jag nästan bort hela solen i alla fall *L* :)
Kramen på goa bloggvän♥

Yvonne :-) sa...

Så skönt att du har fått en "kaffekokare".Bra att han har ett mål,jag hejar på honom.Grannsamverkan är bra!Man får göra så gott man kan för att hålla tjuvarna borta! Kram!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag har inte bara glömt hur man studerade - utan även vad jag lärt mig :P

Nett sa...

Ja det känner jag till, jag var ensamstående när barnen var små, studerade samt jobbade, idag kan man inte fatta att man fick ihop det. Kram

Mickis sa...

Kan tänka mig att man får bekänna färg.. eller kan tänka mig.. Läste ju själv när jag hade småbarn så jag vet att det kan vara kämpigt.. men skam den som ger sig. Vad ska sonen bli?

Mysigt med lite fiksällskap för dig :-)
Här har det oxå varit underbart fint höstväder.. Jag har handlat så städa få jag väl göra imorgon...

Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Sv: Ja, dem kan vara ganska lättroade ibland :P

Anonym sa...

Du har ju skrivit så mycket om kärlek och sex denna veckan så jag kunde inte låta bli att också skriva lite på min blogg Hi Hi ! Ha det bra !

Roggan sa...

Här fick vi en underbar dag. Visst är det jobbigt att börja plugga igen. Kram