Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 21 oktober 2012

EN FJÄRRKONTROLL

Är man valp så smakar en fjärrkontroll gott. Ja det mesta ska ju tuggas på. Gubben hade lagt den på golvet bredvid fåtöljen och det kan man ju inte göra med en Bamse i huset. Han bar iväg den ut i hallen och började gnaga på den som ett tuggben. Matte har ögon i nacken och ser det mesta, så Bamse lille, inte bra att äta fjärrkontroll sa matte och tog kontrollen och gav Bamseman en tuggpinne i stället.
Inget regn idag otroligt skönt,och det tyckte många människor. Jag tog Peppe på en prommis vid Rynningeviken och där var många som prommenerade eller joggade.
På eftermiddagen tittade dottern med sambo in för att gosa med vovvarna.  Gubben köpte mer kompost galler och satte runt spaljén på verandan så inte Bamse ska krypa under där. Ja det var en del av dagens pyssel.
Inga bilder bjuder jag på i kväll, jag kan ju inte skämma bort er,eller också kanske ni tröttnar på alla hundbilder..*L*..
Ha det gott...**

facebook photos

24 kommentarer :

Yvonne :-) sa...

Hur gick det med fjärkontrollen?Jag är hemma natti vännen kram och Pööösss!

Diana sa...

Men hallå, du kan väl inte snuva oss på valpbilder?!?!
Hoppas, för din mans skull, att fjärrkontrollen överlevde. :)

Fenixmonas sa...

Det mesta tycks smaka gott för små valpar...Minns hur det var när min vovve var liten, hon gav sig på allt! Fast efter närkampen med min kaktus lugnade hon ner sig betydligt! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Tur du hann se att han hade fjärrkontrollen. Annars hade det väl blivit liv på gubben din. Inte klarat av o byta kanal på TVn. Hoppas slippa regn idag med, men kommer det nu på morgonen så är det nog vitt. Har nollan här. Kram

Anonym sa...

Ah Bamse ville nog titta på TV program tror jag Hi Hi !! Ha det bra !

Siita sa...

Du har ju namnsdag idag läste jag hos Hebbe. Grattis, grattis o kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Vilken tur att du har ögon i nacken,så att det bara blev ett par rispor i fjärrkontrollen. Ha en bra dag! Morgonkram!

Anonym sa...

fick du tag i kontrollen i tid :) o bilder kan du ju inte skämma bort oss med :)

Browneyedgirl sa...

Hej fina du =) Förstår att det är full rulle hemma hos er. Du är lyckligt lottad som har 2 så fina trogna vänner hemma, även om en just nu är full av bus *hihi* Kramen

Anonym sa...

Hej du,,Ropar ut ett grattis,,du har namnsdag i dag,,o du,om du tror vi tröttnat på hundbilder,så tror du fel,så de så..Haé Kram.

Hörni sa...

Hahaha, ja fjärrkontroller är säkert jättegoda att tugga på.

Inte kan man tröttna på valpbilder heller! :)

Maria sa...

Ja små valpar kan hitta på lite av varje men ack så goa ändå.
Ha en fin dag med dina vovvar/kram

Ama de casa sa...

Haha! Hoppas fjärrkontrollen överlevde... :-)

Åse sa...

De är påhittiga de där små, här har det ätits mobiltelefon inte bra det heller ! Ha en fin måndag! Och visst vill vi bli bortskämda med bilder :-) kram

Majken sa...

Nu är ju Bamse en hane... en blivande man & män har ju en förmåga att försöka bli ägare av fjärrkontrollen... Du tror inte att det var det han gjorde.. Visar vem som bestämmer ? :-D
Tur man kan lura en valp med ett tuggben istället :-)

Hoppas du får en fin måndag!
Kram

Anonym sa...

Jaha du,,du har noll koll,,men dina bloggvänner,dom har koll dom,,seså ut med vovvarna nu..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja jag är anställd igen,,men det kan vara bara en visstidsanställning,,är ganska säker på att,om jag vill ha en puss,,då får jag sparken igen direkt..Jag kommer med en annan liten klurighet snart..Haé Kram.

Yvonne ♥ sa...

Jag ska försöka att prioritera mej själv.Ha en bra dag! Kram!

Rigmor sa...

Fniss...fjärrkontrollen...men det kunde ju ha gått värre!! Barnens farmor ägde en gång i tiden en liten hund, och han tuggade också på kontrollen, men fick lite mer tid på sej...men han mådde i alla fall väl efteråt!!
Nu hoppas vi på bättre väder framöver, några minus, det är okey, bara vi får lite mer sol så...
Ha en riktigt fin måndag vännen!!
Kram kram

Diana sa...

Sv: Det är kul att räkna pengar, känner mig som Joakim von Anka. :)

Annette sa...

Men husse då,har han redan glömt hur det är att ha så små bus frön i huset. Tess tog tänd veden hela tiden.Men matte han före dom flesta gångerna. Bilderna tröttnar vi inte på.Vi måste ju ha lite koll också.Kram vännen

ansepanse sa...

hann han bita sönder fjärrkontrollen? nej, vi tröttnar inte på hundbilder, aldrig
kramar

Villa Frejas bokblogg sa...

Nej, tröttnar på hundbilder gör jag inte i första taget :)
Kram.

Anonym sa...

Jag kan inte låta bli att se om Bamse gör något rackartyg. Hmmm??!! Undrar om Bamse gör mer rackartyg än mig ??!! Tveksamt !! GAPSKRATT HAHAHAHAHAHAHAHHAHA !! Ha det bra !