Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

måndag 22 oktober 2012

FÖLJA JOHN

Det är vad lille Bamse pysslar med, han följer mig som en skugga överallt. Spelar ingen roll om man tror att han ligger och sover och jag smyger i väg lite tyst. På en gång hörs hans tassande små steg på golvet. Om jag går in på toan så följer han med och ligger vid mina fötter.Visst,det kanske låter gulligt men lite jobbigt är det. Jag vet inte vad det beror på han är inte speciellt rädd och ängslig av sig utan väldigt framåt och nyfiken.
Han är ju otroligt pigg och uppmärksam och ute i trädgården skuttar han bredvid mig och tittar upp på mig hela tiden och undrar "matte,vad ska du hitta på för roligt nu?"
Jag är ju van med Peppe som är lugn som en filbunke. Så stor skillnad är det.
Idag har det varit uppehåll hela dan,otroligt skönt. Hoppas det fortsätter så.
På förmiddagen var vi ute över en timme. Lite lövkrattning,lek och bus  och godis sök..*
Idag blir det "lite" hundbilder igen, vill ni inte se så scrolla vidare..*L*..
Peppe har druckit vatten från presenningen på sandlådan och Bamse kollar nog om han ska göra samma..
 Peppe du kan väl leka med mig?  Men Peppe är lite svårflörtad,han tycker nog att Bamse är så liten..
Men matte du vill ju leka med mig♥
Bamse försöker få i gång Peppe och lite lagom lek blir det..
Nu dags att fixa kvälls teet och slå sig ner i soffan och kolla tv,n ett tag..*
Ses...♥
                    

17 kommentarer :

Anonym sa...

Kväller,,fina bilder på vovvarna,,klart Peppe är lite fundersam,över den lilla vildbasen Bamse..Haé Kram.

Rantamor sa...

Vilka söta foton på hundarna, han ser så pigg och lekfull ut den lilla sötingen, så inte kan väl Peppe stå emot dom bedjande ögonen...

Tjingelingen.

Anonym sa...

Tittar in och busar med Bamse och Peppe !

Yvonne ♥ sa...

Jag tycker att det är bra att Bamse söker ögonkontakt med dej,klart det kan vara lite enerverande när de hänger en i hasorna.. Natti vännen och sov så gott! Pööösssen och kramen!

Hörni sa...

Vilka underbara bilder på Bamse och Pepe! Förstår att det är lite jobbigt att Bamse följer dig hela tiden. Elsa gör så ganska mycket med mig också, allt är ju nytt även för henne. Men det har blivit bättre ju tryggare hon blivit här hemma, nu kan hon ligga kvar i soffan när jag går till köket, ibland. Och på toa får jag gå numera utan att hon börjar pipa.;)

Maria sa...

Peppe ser nästan lite besvärad ut men de blir säkert bättre. Fina är dom. Bilderna är ju jätte fina varför skulle jag vilja scrolla förbi dom, nä aldrig.
Natti natti kram

Siita sa...

God morgon. När jag går på toa så här på morgonen då är katten med, även om jag duschar sitter han på mattan o väntar. Vad liten Bamse ser ut mot Peppe. Men gulliga kort, särskilt det där Bamse hoppar. Kramar

Fenixmonas sa...

Herre min skapare så vädjande han ser ut...fast jag tror bestämt att Peppe släppt honom lite närmare redan! Kramiz

Herr Nilssons Fru sa...

Oh jag blir så sugen på en valp när jag ser dina foto o läser dina rader:) Myspys, men de får räcka med två hundar för min del.

De är verkligen stor storleks skilland på dem, oh de antar jag de alltid kommer vara. Jo de kan vara lite efterhängset när en valp hela tiden följer en. Min lilltjej här som blir 5 nästa gång är väldigt avvundsjuk på de små här, hon ska hela tiden ha min uppnmärksamhet o vara med, hon tycks säga, matte du har ju mig, varför ta hit små andra barn:)
Lillkillen är inte alls rädd för hundarna o de kan ju vara både för och nackdelar:)
Nu måste jag ta hand o vildbasen här som dammsuger för fullt just nu:)
Kramiz

Annette sa...

God morgon!Oj vad många fina bilder du har fotat.Ja du Peppe detta lilla plåster som du har fått på halsen kommer att stanna.det är bara att inse.Ser på hans blick oj så jobbig du är.Bra kontakt du har fått med den lilla.Den lilla som är 2 år som vi har.Hon är mig i hasorna än i dag.Ha en solig bra dag.Kram

Yvonne :-) sa...

Godmorgon! Natten har inte varit så bra.Fundera på om man ska skilda sovrum ,eller binda gubben i sängen?? Ha en bra dag! morgonkram!

Browneyedgirl sa...

=) Peppe får med fullt upp med den lilla bamsen *hihi* Härligt! Aldrig trist med en valp i huset. Kram vännen <3

Disa E sa...

Så underbart söta ihop :)
Kram

Majken sa...

Vad goa dem är tillsammans :-)
Kan tänka mig att Peppe tycker Bamse är lite jobbig & Bamse vill bara väl & bjuder in till bus & lek.. Inte kan väl ens stora Peppe stå emot söta Bamse...

Ha en fin dag!
Kram

Åse sa...

De är ju bara för underbara de där två , härligt att de har kul tillsammans ! Kram

Veiken sa...

Den lille ser så mysig ut - så liten och heter BAMSE...... ;) Peppe undrar nog vad det är för en virvelvind som dragit in i huset! :) Kramar

Malin sa...

UNDERBARA bilder! Tyvärr så kan jag tala om att cockern är lite så, den dom väljer ut som SIN kan liksom inte få gå utan att dom följer efter. Liiite bättre kommer det nog bli men du har för alltid en skugga, lika bra att vänja dig :-). Du är hans allt och då måste han hålla koll.
Kram