Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

onsdag 1 augusti 2012

EN MÅNAD KVAR

I dag går vi in i Augusti, sista riktiga sommarmånaden,så nu är det en månad kvar till hösten börjar. Nej men det kan ju bli så fint i September,kanske bättre än det varit under sommaren. Jag älskar ju hösten också, så mig gör det inte så mycket.
Idag känns det lite höstlikt faktiskt. Svalare temperatur med bara 13 grader tidigare på morgonen. Vi satt faktiskt inne och åt frukost i dag. Det var rätt längesen vi gjorde det känns det som.
Onsdag och handling står på agendan än så länge, men först en runda med Peppe som ligger och snarkar på husses säng som omväxling.
Hallojsan, dags att vakna Peppe!!!
Ses...♥

17 kommentarer :

Paulahelenas sa...

Hösten är härlig , tycker jag :) Klar luft !
Soligt har vi idag med, men vet inte alls hur vädret är annars..
Kanske en sväng till stan idag, mediciner...

HA en bra dag!

Kramen

syren sa...

Här är det strålande sol! Jag skriver i min blogg när jag lärt mig min nya data och få in lite bilder.Min gammla pajade.kram

Siita sa...

God fm. Här har det regnat hela morgonen. Jag hade bara +10 när jag vaknade. Kram

Jenny Vestbro sa...

Här är det svalare också idag. Ja Julimåndad gick fort, men hösten kan var fin och mysig den också :) tjing

Yvonne sa...

Håll i plånboken!! Mita ska ut och handla !!Jag blev omhändertagen som en drottning..Har haft svårt att somna på kvällen saknade dina pöössar.Kram!

Nett sa...

Absolut, September kan bli en riktigt bra månad. Nu det sista tycker jag att det har varit varmare än det har varit under sommaren överhuvudtaget. Kram

Anonym sa...

Ja har du abbonerat på pallen,,,visst var det en mysdag i går,trots vädret,,var svalt här oxå i morse,,nu är det vetefanvadetblir väder..Ny Sverigeresa kommer..Haé Kram.

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ja, nog är hösten underbar allt :)

Carina Sjölund sa...

Här lyste solen i morse, men nu har den gett vika :(
Visst är hösten mysig, får tända lamporna i fönstren och ljus på borden :)
Kramen♥

Diana sa...

Får man vara ego så är det väldigt skönt att det är lite svalare, jobb blir som en bastu (även på nätterna) när det är varmt och kvavt...

Yvonne sa...

Tänkte inte på att jag kunde ju ha satt in två säckar.Men de hade kanske blivit för gamla..? Kram!

ansepanse sa...

hösten kan också vara fin men jag tycker bäst om sommaren, vilken härlig bild på Peppe, jag läste i ditt förra inlägg att du tittade på ghost wisperer, det gjorde jag alltid förr men nu går den väl inte i fyran längre?
kramar

Sanna sa...

Nog sörjer jag den här sommaren som inte blev riktigt som jag tänkt mig. Tur att man trots allt varit iväg lite och som vanligt med oss så inträffar det både roliga men också lite upphåsade saker som gör att man har lite att prata om senare på höst - vinterkanten. Skulle också vilja hinna med ett besök i Barcelona och förhoppningsvis blir det redan i sept/okt.

Ha det gott Mita och klapp till fina Peppe från mig.
/Kram

Veiken sa...

Det går så fort och jag tror attfortfarande att det är vår, åtminstone när man tänker på hur vädret har varit! Det är bara att åka med och göra det bästa av varje årstid! Kramar

Åse sa...

Nog ska vi väl få lite sommarvärme i Augusti sen kommer hösten krypande och den kan vara ljuvlig !

Annette sa...

Ja hösten kan allt vara vacker också,kändes som höst i morse här också tyckte jag.Det var inte så varmt ute.Som Peppe ligger på kortet gör mina nu helt utslagna.Ja ska börja med en annan blogg typ som din,lite roligt att skriva om annat också.Jag fotar inte bara hundarna det blir många andra bilder också.Kram vännen

Rigmor sa...

Hösten...där har jag lite svårt för att bestämma mej...jag tycker egentligen om den men jag tycker inte om det som kommer efter, vintern...Men blir det en fin höst så är jag med!!
Å Peppe...han kan njuta han!!
Kram kram