Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

tisdag 4 december 2012

ATT JULHANDLA PÅ NÄTET**

Det funderar jag på att göra. Nog för att jag tycker om att shoppa, men jag är inte på hugget för det. Tråkigt nog måste jag säga. Men nu önskar jag att det hade varit gjort redan. Det är ju till barnbarnen och det finns precis allt man kan tänka sig,från kläder till leksaker.  Ska man tro allt man läser så näthandlar vi allt mer och speciellt inför julen. Rätt skönt och slippa trava runt och slippa trängas med folk.

                   
Idag har det varit kallt,men nån grad "varmare" i alla fall,och nu har det börjat snöa lite lätt, hoppas det inte blir så mycket.
Kväll nu och dags att börja med maten, det blir ugnsstekta isterband och dillstuvad potatis,gott**
                               Bild lånad på nätet**
Haa de.....♥

                                                   
                                                        

17 kommentarer :

Rantamor sa...

Gått i samma tankar att näthandla till barnbarnen men inte kommit till skott ännu...
Här blir det en köttfärslimpa med brocoli å pasta...
snart kommer Colin och hans mamma...
kul,kul..
Har precis bakat oliver bröd så det doftar gott i huset.

Tjingelingen.

kaffehörnan sa...

så fint du har fått de
kram

Rigmor sa...

Ja...åkte vi inte till Ullared innan jul så skulle jag nog handla via nätet, för att trängas i affärer nu är inte min grej. Jag tappar helt koncentrationen när det är för mycket folk och får ingenting uträttat.
Men jösses va halt det var när jag skulle hem från jobbet idag!! Det blev ett extra ärevarv i rondellen innan jag kom på rätt köl...
Ha det så gott vännen, hälsa godingarna!!
Kram kram

Siita sa...

Jag handlade nästan allt när vi var till Ullared. Här var kallt i morse o nu har det milda på sen snön börja falla så smått. Kramar

Majken sa...

Sedan vpra barn & deras kusiner var bara några år gamla har vi fått pengar av farmor/farfar & mormor/morfar & så har vi köpt julkappar till barnen som vi lämat över till mor/far föräldrarna. Det har fungerat perfekt & då har barnen fått precis det dom vill ha. Mina svärföräldrar har 11 barnbar, ett helt fotbollslag så de är tacksamma :-) Kanske ngt för er att apa efter ;-)

Vad gott med isterband & stuvad potatis. Det har jag inte ätit sedan jag jobbade på en rehabavdelning & det är väl typ 20år sedan ;-)

Ha en fin kväll!
Kram

Herr Nilssons Fru sa...

Oh vad gott isterband o stuvade potatis:) mums.
Ja näthandla är bra, jag funderade på att köpa skor idag via nätet, så jag slipper springa i skoaffärer när jag väl kommer till stan. men så slog de mig att jag får ändå köra en mil för att hämta paketet;( åt fel håll.

Vi har ju igentligen lantbrevbärare som ska ta hem paketen men de funkar dåligt.

Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Hmmm... funderar på om Mita är dålig??du brukar ju tycka om att göra"Mitor". Nu får du en rejäl kram och PÖÖÖSSS!

Anonym sa...

Kväller..Jag har handlat en hel del på nätet,,utan problem..Ja du nog har jag smörjt kråset i dag,,men några hörn finns inte på magen,den är mer som en spärrbalong,,men det har varit toppendag..Haé Kram.

Hörni sa...

Jag handlar mycket på nätet, även kläder. Får skicka tillbaka en del, men det är det värt ändå att slippa springa på stan.

kaffehörnan sa...

Ja verkligen
Tack söta du för dina ord
kram

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon vännen! Klart att jag känner dej,jag känner ju mej själv.Gott att du har de tre pågarna som kan hjälpa dej att må bättre! Morgonkram!

Yvonne sa...

Jag är också glad att jag har fått lära känna dej vännen. Vi har bra rutin på att natta varandra... Kramen!

Anonym sa...

Nä inte trodde jag att det var du som beställt skiten,,det måste vara någon annan tok...Här är det riktigt bus nu.snö,blåst tur att graderna är måttliga 3,5..Haé Skönt inomhus.Kram.

Carina Sjölund sa...

Tycker det är jobbigt att shoppa i affärerna. Men i år blev det julklpp åt barnen över nätet :)

Vilken god mat du bjöd på. Hade gärna kommit på en bit♥

Här har vi -14 grader och det väntas snö under veckan!
Kramen vännen♥

åse sa...

Isterband och dillstuvad potatis mmmm det är gott de ! Kram Kram

Diana sa...

Nätet är verkligen inte fel när man vill slippa slåss med en massa människor. Ofta är där ju riktigt fördelaktiga erbjudanden dessutom. Men jag är dålig på det, haha. Men en julklapp blir nog från nätet. :)

Mita sa...

Mums för isterband!!