Välkommen till mig

Kvinna i min bästa tid här och nu, lätt "övermogen" skulle man kunna säga.
Marita heter jag men kallas Mita här på bloggen,ett smeknamn jag gav mig själv när jag var liten och inte kunde säga Marita.
Gift sen ett antal år med LG, tre barn,vuxna och utflugna sen länge.Fyra barnbarn,Amanda och Ida som är systrar och så deras lillebror Alexander, sen lille Martin. Alla säger att barnbarn är livets efterrätt,och det stämmer. Kanske för att man kan njuta på ett annat sätt av dom i lagom doser..*L*...
Hundar älskar jag och det har blivit några under alla år. Just nu har jag två stycken, Peppe, en Rhodesian ridgeback, och sen lille Bamse en engelsk cockerspaniel.
Mitt motto är "lev här och nu" morgondagen vet man förbaske mig ingenting om..**

söndag 30 december 2012

BÄSTIS MED EN KISSE**

Snart kommer nog Bamse att vara kompis med Amanda och Idas lilla nya kisse som är jämnårig med honom,alltså 5 månader. Kissen heter Messi som den berömda fotbolls spelaren, och han har visat vem som bestämmer så Bamse sätter sig på säkert avstånd. Men dom närmar sig ändå varandra och är väldigt nyfikna. Vi var ju och fikade hos dom på eftermiddagen och gav mamma Fia presentkortet på Ikea som hon blev jätteglad över.


                                                                   

Idag är det töväder och rena rama blankisen på många ställen. Inte kul att gå ens med halkskydd, man spänner sig så förbaskat. Smutsigt och blött blir det, vad fasen snön kunde väl fått ligga kvar det var ju så vitt och fint.
Dottern och hennes sambo kom fram i går kväll välbehållna till stugan uppe i norr. Men det hade varit en jobbig resa med kraftigt snöfall under stor del av färden uppåt....så nu kan jag vara lugn tills dom ska hemåt igen..**
Idag är det söndag, men det är en konstig söndag och i morgon kommer det att kännas som lördag,ingen ordning alls på dagarna.. men spelar roll egentligen..**
Haa de...♥
         
                                                         Mattes godingar♥♥      
                                               
    

24 kommentarer :

Anonym sa...

Hej du..Skönt att dom är framme vid stugan,,Ja fy f-n,jag var ute på byn i dag,,bilen for som en tattarball på de moddiga vägarna,det värsta jag varit med om..Hugáligen..Ja dom är för Goa vovvarna..Haé Kram.

Sussi sa...

Haha det brukar vara så med katter och hundar. Katterna bestämmer oftast ;) Gud så söta dina älsklingar är.. Visst är det trist att det smälter bort nu. Blir så mörkt och slaskigt! Ska det vara vinter så kan det lika gärna få vara snö och minusgrader.

Gott Nytt År
Kramisar

Diana sa...

Åh vilken härlig bild på hundarna!
Katter är verkligen inte att mucka med, jag tycker de är vackra men litar inte riktigt på dem...

Annette sa...

Vilken fin kisse han kommer nog bli kompis med Bamse.Här är det halt också.Håller med dig att snön hade väl fått vara kvar i stället.Fin bild på dina vackra pojkar.Du får ha ett riktigt Gott Nytt År. Kram

Yvonne ♥ sa...

Hundar brukar ha respekt för katter.. Håller med att snön kunde få ligga kvar ,det var så vitt och ljust ute! Nattakramen och pööössen !

fianathome sa...

Åh så fina kort!
Puss på nosarna och Gott slut och Gott nytt!
kram
Fia

Diana sa...

Sv: Ja, de blir helt enkelt inte snygga om man viker dem! :)

Carina Sjölund sa...

GOTT NYTT ÅR goa bloggvän♥
Hoppas vi ses igen nästa år :)
Kramen från mig och Izor♥♥♥

Fenixmonas sa...

Godmorgon detta årets sista dag! Milt o fint är det här och ska så förbli...fast det kommer att frysa på senare i veckan...Gott att de har averkat en väg i alla fall, alltid oroligt med barn o barnbarn ute på vägarna.
Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Hoppas att bamse ska fixa att inte bli rädd för alla amällarna... Ha ett bra slut på det gamla och en bra början på det nya..Kram!

Camilla sa...

Skönt att veta att dom är framme.
Plusgrader även här :(
Gott Nytt År!!
Kram!

moi sa...

Min Sigvard har inte många vänner, verkar som om han alltid måste visa vem som bestämmer. Jag önskar att han blir lite försiktigare (för både sin egen och alla andras skull).
Dina hundar är verkligen fina och verkar vara väldigt kloka.
Just nu regnar det hos mig och så får det gärna fortsätta. Det brukar inte bli så mycket smällande då...

Siita sa...

God morgon o ett gott nytt år på er. Här är töväder oxå men snö finns kvar. Men vår väg härifrån ner till byn var rena isgatan igår. Barnen var ute o åkte kana på den. Vi har nedförsbacke, sen gick dom i snön upp igen. Hoppas dom blir kompisar Bamse o katten. Mellan min katt o Ingelas Alice gick inte bra. Men min katt är ju 12 år. Kramar

Äppelblom sa...

Hej Mita!
Jag måste bara fråga en sak. Vet du varifrån kissen Messi kommer ifrån? Varbergagatan eller?
Varm kram till alla på 2 och 4 ben och ett Gott Nytt 2013!

Villa Frejas bokblogg sa...

Kikar in och önskar dig ett riktigt gott nytt år.
Hoppas Bamse och Messi blir vänner :)
Kram.

Anonym sa...

ja gå försiktigt så du inte ramlar

ETt gott nytt år

Rigmor sa...

Det är ju det jag säger...det ÄR ingen ordning på dagarna!! Idag är jag ledig, så jag skiter egentligen i vad det är för dag, vet inte ens om jag orkar vänta in 2013...***skrattar***, men jag piggnar väl till framåt eftermiddagen hoppas jag. Har en köttabit ligger i marinad som vi ska ta med upp till vännen i torpet och smörja kråset med...Det VAR en promenad inplanerad idag också, men den har jag lagt på is...***asgarv***, där var jag lite rolig, för vi har isgata på vår lilla väg...blir ingen promenad, om jag inte hittar mina skridskor förstås, och det gör jag nog inte...
Klart man kan vara kompis med en kisse...bara man passar nosen och ögonen så!!
Önskar dej ett bra slut på 2012 och ett riktigt Gott Nytt 2013!!
Kram kram

Semester & Mat sa...

Vilket fint kort på Peppe och Bamse tillsammans!
Ja det kan vara lite skrattretande vilken makt en katt kan ha och bestämma till och med över en hund som är större än den själv.

Gott nytt år!

Ama de casa sa...

Mysigt med nya kompisar :-)

Gott Nytt År!
:-)
Kram

Mita sa...

Gott Slut och Gott Nytt År!

Hörni sa...

Vilken fin bild på hundarna. :) Och Messi är också jättesöt. Jag skulle gärna ha en kattkompis till Elsa här hemma.
Gott Nytt År till er! :)

Sanna sa...

GOTT NYTT ÅR vännen och hoppas det blir ett härligt nytt år framför oss.
Lycka till med allt och krama dina jyckar från mig också.
Kram/S
@->--

Äppelblom sa...

Hej igen Mita!
Ang. kissemissen Messi. Jag frågar eftersom min dotter tar hand om små hemlösa kissekatter från Örebro katthem. Just nu är hon jourhem för 3 katter och jag tyckte att Messi liknade en 5-månaders kisse som hon hade haft hos sig, men jag hade fel.
Kram igen - nu ska jag ta mig en räkmacka!

Herr Nilssons Fru sa...

Gott slut vännen.
&
❤Gott Nytt År❤

((underbara bilder))

Kramiz